Post Page Advertisement [Top]


Αποκτήστε την πιο εύχρηστη εφαρμογή Excel για τις κρατήσεις του καταλύμματός σας!

Μια εφαρμογή excel για τις κρατήσεις σας, μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για το κατάλυμμά σας:

Ευκολία στη Χρήση: Οι εφαρμογές excel συχνά προσφέρουν πιο γρήγορη απόκριση και πιο ομαλή εμπειρία χρήστη σε σύγκριση με τις web εφαρμογές.

Λειτουργικότητα Offline: Μπορεί να λειτουργήσει χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, κάτι που είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις διακοπής της σύνδεσης.

Ασφάλεια: Οι desktop εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, καθώς τα δεδομένα αποθηκεύονται τοπικά και όχι στο διαδίκτυο.

Προσαρμοστικότητα: Μπορεί να προσαρμοστεί πιο εύκολα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καταλύμματός σας.

Ενσωμάτωση με Άλλα Συστήματα: Μπορεί να ενσωματωθεί με άλλα συστήματα και λογισμικά που χρησιμοποιείτε στο ξενοδοχείο σας.

Εξοικονόμηση Χρόνου: Αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για τη διαχείριση κρατήσεων.



Οι ενότητες της εφαρμογής:

1. Τιμοκατάλογος δωματίων

Σε αυτό το φύλλο ορίζετε τα δωμάτια σας και τις τιμές τους. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλαπλά καταλύμματα με πολλαπλά δωμάτια για το καθένα. Επίσης, υποστηρίζει μέχρι 12 διαφορετικές τιμές ανά δωμάτιο, ανάλογα με τις ημερομηνίες που ορίζετε για κάθε τιμή. Όταν δημιουργείτε μια νέα κράτηση, η εφαρμογή φέρνει αυτόματα την τιμή διανυκτέρευσης ανάλογα με το κατάλυμμα, το δωμάτιο και τις ημερομηνίες που επιλέγετε. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καταλυμμάτων και των δωματίων που μπορείτε να έχετε στην εφαρμογή. Για κάθε δωμάτιο μπορείτε να ορίσετε προαιρετικά την τιμή του πρωινού και τον φόρο διανυκτερευσης. Πατώντας το κουμπί της ταξινόμησης ο τιμοκατάλογος των δωματίων ταξινομείται αυτόματα ανά κατάλυμμα.


2. Φόρμα κρατήσεων

Εδώ δημιουργείτε τις κρατήσεις σας. Με διπλό κλικ στα πεδία ημερομηνιών μπορείτε να επιλέξετε τις ημερομηνίες check-in και check-out και επιλέγετε κατάλυμμα και δωμάτιο από τις αναδυόμενες λίστες. Η τιμή συμπληρώνεται αυτόματα αλλά μπορείτε να εισάγετε δική σας τιμή ή να κάνετε μια επιλογή από τους διαθέσιμους τιμοκαταλόγους του συγκεκριμένου δωματίου. Στη συνέχεια επιλέγετε αν θα υπάρχει πρωινό ή όχι. Αν επιλέξετε "Ναι", η τιμή του πρωινού συμπληρώνεται αυτόματα, όπως επίσης και ο φόρος διανυκτέρευσης. Τέλος, συμπληρώνετε τα στοιχεία των πελατών και κάνετε διπλό κλικ στο πεδίο χρώματος για να επιλέξετε το χρώμα της κράτησης.

Στη συνέχεια αποθηκεύετε την κράτηση. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε, να εξάγετε αρχείο pdf ή να ακυρώσετε μία κράτηση.


3. Αρχείο κρατήσεων

Σε αυτό το φύλλο αποθηκεύονται όλες οι κρατήσεις σας. Κάνοντας διπλό κλικ στο Α/Α μιας κράτησης μπορείτε να την ανοίξετε εκ νέου στη φόρμα κρατήσεων για προβολή, επεξεργασία και εκ νέου αποθήκευση, εκτύπωση κτλ.  Πατώντας στο κουμπί των επερχόμενων κρατήσεων, η λίστα ταξινομείται αυτόματα δείχνοντας τις επερχόμενες κρατήσεις στην κορυφή. 

Μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα σε οποιαδήποτε στήλη του πίνακα και να τα αφαιρέσετε όλα μαζί πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί στο πάνω αριστερά μέρος του φύλλου.


4. Ημερολόγιο κρατήσεων

Εδώ βλέπετε όλες τις κρατήσεις σας σε μορφή ημερολογίου. Επιλέγετε το κατάλυμμα από την αναδυόμενη λίστα στο πάνω αριστερά μέρος του φύλλου, ορίζεται τις ημερομηνίες που θέλετε να δείχνει το ημερολόγιο και κάνετε κλικ στο κουμπί Ανανέωσης. 

Το ημερολόγιο συμπληρώνεται αυτόματα από το αρχείο κινήσεων και δείχνει κάθε κράτηση με το επιλεγμένο χρώμα της. Κάνοντας διπλό κλικ σε μια κράτηση την ανοίγετε στη φόρμα κρατήσεων για προβολή, επεξεργασία και εκ νέου αποθήκευση, εκτύπωση κτλ.


4. Ημερήσια αναφορά

Εδώ βλέπετε με μια ματιά τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τα πρωινά για την ημερομηνία που επιλέγετε. Στο πάνω μέρος βλέπετε τα σύνολα και στη συνέχεια βλέπετε τις λεπτομέρειες της κάθε ημέρας. Μπορείτε φυσικά να εκτυπώσετε ή να εξάγετε την αναφορά σε αρχείο pdf. 

Βίντεο της εφαρμογής

Η παρούσα εφαρμογή είναι για offline χρήση μιας και δεν συνδέεται με κάποιο τρόπο στο διαδίκτυο, πχ σε πλατφόρμες κρατήσεων. Είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 170 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.

Σημείωση για όσους ήδη έχουν την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής κρατήσεων: μπορείτε να αναβαθμίσετε στη νέα εφαρμογή πληρώνοντας μόνο τη διαφορά!

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib