Post Page Advertisement [Top]



Ένα πολυ-ημερολόγιο στο Excel που λειτουργεί για κάθε έτος και είναι ιδανικό τόσο ως εφαρμογή υπενθύμισης εκκρεμοτήτων, όσο και για καταχώριση και παρακολούθηση εκδηλώσεων.

Περιγραφή της Εφαρμογής Ημερολογίου στο Excel:

Η λογική της εφαρμογής είναι ότι εισάγετε τις καταχωρίσεις σας σε μία εσωτερική βάση δεδομένων η οποία ενημερώνει αυτόματα 3 προβολές ημερολογίου: μηνιαία, ετήσια και μορφής Gantt. 

Τις καταχωρίσεις (συμβάντα) σας τις εισάγετε με 2 τρόπους: είτε μαζικά χρησιμοποιώντας τη φόρμα περιοδικότητας, είτε μεμονωμένα, απευθείας στη βάση δεδομένων.

Ακολουθεί μία περιγραφή των φύλλων της εφαρμογής:


1. Φύλλο Περιοδικότητα
Σε αυτό το φύλλο μπορείτε να εισάγετε μαζικά καταχωρίσεις που επαναλαμβάνονται, ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια. 

Μερικά παραδείγματα:
1. Μία καταχώριση κάθε ημέρα, για τους επόμενους 3 μήνες
2. Μία καταχώριση κάθε Δευτέρα, για το επόμενο έτος
3. Μία καταχώριση στις 15 κάθε μήνα, για τα επόμενα 5 έτη
4. Μία καταχώριση στην τρίτη Πέμπτη κάθε μήνα, για τα επόμενα 10 χρόνια

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε τα 4 μοτίβα περιοδικότητας (καθημερινό, εβδομαδιαίο, μηνιαίο και ετήσιο) μαζί με τις ρυθμίσεις τους:





2. Φύλλο Βάση Δεδομένων

Εδώ φιλοξενούνται τα δεδομένα όλων των συμβάντων σας, είτε πρόκειται για εκκρεμότητες, είτε για εκδηλώσεις. Μπορείτε να κάνετε μεμονωμένες καταχωρίσεις πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί που βρίσκετε πάνω αριστερά από τη βάση. Η παραπάνω εικόνα δείχνει ένα παράδειγμα, οι στήλες τόσο της βάσης όσο και του φύλλου Περιοδικότητας μπορούν να προσαρμοστούν από εμάς με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Όταν κάνετε μαζικές ή μεμονωμένες καταχωρίσεις, η κατηγορία που επιλέγετε χρωματίζει αυτόματα τη γραμμή. Μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας κατηγορίες συμβάντων και τα χρώματά τους από το φύλλο Κατηγορίες.


3. Φύλλο Μηνιαίο Ημερολόγιο

Είναι το πρώτο από τα 3 διαθέσιμα ημερολόγια της εφαρμογής. Μπορείτε να επιλέξετε μήνα και έτος από τα κουμπιά (+) και (-) που βρίσκονται στο πάνω μέρος της οθόνης. Κάνοντας διπλό κλικ σε ένα συμβάν, ανοίγει φόρμα που δείχνει τις λεπτομέριές του.


4. Φύλλο Ημερολόγιο Gantt

Το φύλλο αυτο απεικονίζει όλα τα συμβάντα της βάσης δεδομένων, στο διάστημα που επιλέγετε, σε μορφή Gantt ώστε να έχετε μία ακόμη οπτική απεινόνιση των επερχόμενων εκκρεμοτήτων ή/και εκδηλώσεων.


5. Φύλλο Ετήσιο Ημερολόγιο

Για μια συγκεντρωτική εικόνα των συμβάντων σας, χρησιμοποιήστε το ετήσιο ημερολόγιο. Στο αριστερό τμήμα δείχνει με χρώμα όλες τις ημερομηνίες του επιλεγμένου έτους που περιέχουν κάποιο συμβάν, ενώ στα δεξιά μπορείτε να δείτε τις λεπτομέριες κάποιου συμβάντος αν κάνετε διπλό κλικ στην ημερομηνία του. Σε αυτό το ημερολόγιο μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε φίλτρο ανά κατηγορία και να δείτε μόνο τα συμβάντα της επιλεγμένης κατηγορίας. 


Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 100 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.





Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib