Post Page Advertisement [Top]


Παρακολουθήστε εύκολα τις συνδρομές και τις πληρωμές των πελατών σας, ανανεώστε τις συνδρομές τους με ένα double-click και δείτε τα ανοιχτά υπόλοιπά τους με μια ματιά! Η εφαρμογή είναι ιδανική και για συλλόγους, σωματεία και ομίλους που θέλουν να διαχειρίζονται τις συνδρομές των μελών τους.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

1. Απεριόριστες υπηρεσίες και πελάτες
2. Υπολογίζει αυτόματα τη λήξη κάθε συνδρομής, κάθε πελάτη, και σας ενημερώνει 10 ημέρες πριν τη λήξη της
3. Ενημερώνει άμεσα για τους πελάτες που έχουν ληγμένες συνδρομές καθώς και για τα ανοιχτά υπόλοιπά τους
4. Πανεύκολη ανανέωση συνδρομών και δημιουργία αυτόματης χρέωσης
5. Αναλυτική καρτέλα πελάτη
6. Εύκολη και εύχρηστη εφαρμογή
7. Μπορείτε να την έχετε αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας, σε ένα στικάκι ή στο cloud
8. Η εφαρμογή δεν συνδέεται στο διαδίκτυο, όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται εντός του αρχείου
9. Συμβατή με τις desktop εκδόσεις του Excel, από την έκδοση 2010 και έπειτα


Ενότητες της εφαρμογής:

1. Υπηρεσίες
Σε αυτό τον πίνακα εισάγετε τις υπηρεσίες και για κάθε μία γράφετε τη συχνότητα της συνδρομής της σε μήνες. Για τις υπηρεσίες που δεν έχουν συνδρομή, γράφετε τη λέξη ΕΦΑΠΑΞ. Με βάση τον αριθμό των μηνών που εισάγετε εδώ, η εφαρμογή υπολογίζει την ημερομηνία λήξης κάθε συνδρομής που εισάγετε στη συνέχεια.


2. Πελάτες

Σε αυτό το φύλλο εισάγετε τους πελάτες σας, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί πάνω από τον πίνακα. Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα το σύνολο των χρεώσεων και των πληρωμών κάθε πελάτη και σας ενημερώνει για το ανοιχτό υπόλοιπό του. Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, βλέπετε όλες τις υπηρεσίες που έχει παραγγείλει ο συγκεκριμένος πελάτης. Αν το κουμπί έχει κόκκινο χρώμα, σημαίνει πως κάποια από τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου πελάτη έχει ήδη λήξει. Τέλος, με διπλό κλικ στο Α/Α ενός πελάτη, ανοίγετε το ιστορικό των κινήσεών του.


3. Κινήσεις

Εδώ αποθηκεύονται όλες οι κινήσεις που κάνετε. Μπορείτε να κάνετε δύο ειδών κινήσεις, εφάπαξ χρέωση ή συνδρομή, πατώντας στα αντίστοιχα κουμπιά πάνω από τον πίνακα. Η εφαρμογή ορίζει αυτόματο Α/Α για κάθε κίνηση κι εσείς εισάγετε την ημερομηνία, επιλέγετε τον πελάτη από τη λίστα και στη συνέχεια την υπηρεσία του. Αν η υπηρεσία είναι συνδρομητική, η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα την ημερομηνία λήξης της. Αν κάποια συνδρομή πλησιάζει στη λήξη της, γίνεται πορτοκαλί 10 ημέρες πριν τη λήξη, και κόκκινη αν λήξει και έπειτα. 

Στη συνέχεια εισάγετε το ποσό της χρέωσης και τυχόν παρατηρήσεις. Η εφαρμογή ενημερώνει αυτόματα τη στήλη του υπολοίπου με το ποσό της χρέωσης. Στα δεξιά κάθε κίνησης χρέωσης υπάρχει το κουμπί ΝΕΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, με το οποίο καταχωρείτε μία νέα πληρωμή του πελάτη για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Η πληρωμή μπορεί να είναι ολική ή μερική. Αν είναι ολική, το υπόλοιπο της κίνησης μηδενίζει και το κουμπί της Νέας Είσπραξης εξαφανίζεται. Διαφορετικά, μπορείτε να περάσετε εκ νέου, νέες κινήσεις πληρωμής μέχρι να μηδενίσει το ποσό. 

Αν η υπηρεσία είναι συνδρομητική, τότε εμφανίζεται άλλο ένα κουμπί στα δεξιά της, αυτό της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ: με διπλό κλικ ανανεώνετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία για διάστημα ανάλογο της διάρκειάς της, πχ οι ετήσιες συνδρομές ανανεώνονται αυτόματα για ένα χρόνο, οι τριμηνιαίες για 3 μήνες, κ.ο.κ. Όταν κάνετε ανανέωση μιας συνδρομής, η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα μια νέα γραμμή με τις αντίστοιχες πληροφορίες της κίνησης και τη νέα ημερομηνία λήξης.

Μπορείτε να εφαρμόσετε φίλτρα σε οποιαδήποτε στήλη του πίνακα και να τα αφαιρέσετε όλα μαζί πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί στο πάνω δεξιά μέρος του φύλλου. Τα σύνολα στην κορυφή της σελίδας υπολογίζουν πάντα τις ορατές γραμμές του πίνακα. Τέλος, μπορείτε να ταξινομήσετε τον πίνακα ανά πελάτη/ημερομηνία πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί ταξινόμησης. 


4. Ιστορικό Πελάτη
Εδώ βλέπετε την αναλυτική καρτέλα ενός πελάτη. Επιλέγετε τον πελάτη από τη λίστα, τις επιθυμητές ημερομηνίες και κάνετε κλικ στο μπλε κουμπάκι ανανέωσης. Η εφαρμογή συμπληρώνει αυτόματα όλες τις κινήσεις του πελάτη στο επιλεγμένο διάστημα και τα σύνολά του στο πάνω μέρος. Μπορείτε να εκτυπώσετε το ιστορικό ή να το εξάγετε σε μορφή PDF.


Βίντεο της εφαρμογής



Η παρούσα εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 190 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.

Σημείωση για όσους ήδη έχουν την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής συνδρομών: μπορείτε να αναβαθμίσετε στη νέα εφαρμογή πληρώνοντας μόνο τη διαφορά!

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib