Post Page Advertisement [Top]



Μια πλήρης εφαρμογή στο Excel για να παρακολουθείτε όλους τους σημαντικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες της επιχείρησης σας. Δείτε το βίντεο στο τέλος της σελίδας

Περιγραφή της εφαρμογής:

1. Ρυθμίσεις
Στην πρώτη καρτέλα της εφαρμογής εισάγετε τις κατηγορίες Εσόδων και Εξόδων της δικής σας επιχείρησης.  Τα έσοδα μπορούν να είναι λειτουργικά (πχ. πωλήσεις) και άλλα έσοδα (πχ από τόκους). Τα έξοδα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: λειτουργικά, μη-λειτουργικά, χρηματοοικονομικά και κράτος-φόροι.


2. Λειτουργικά Έσοδα, Άλλα Έσοδα, Έξοδα






Στις επόμενες τρεις καρτέλες καταχωρείτε τα έσοδα (λειτουργικά και άλλα) και τα έξοδά σας. 


3. Αναφορές της εφαρμογής

α. Αναφορά Εσόδων
Παρουσιάζει τα έσοδα σας ανά μήνα, ανα κατηγορία και συνολικά


β. Αναφορά Εξόδων
Παρουσιάζει τα έξοδα σας ανά μήνα, ανα κατηγορία και συνολικά

γ. Ετήσια Αναφορά
Οι βασικοί και επιμέρους οικονομικοί δείκτες, ανά μήνα.


δ. Ετήσιο P & L
Η αναφορά Profit & Loss (Κέρδη και Ζημίες) για το έτος που επιλέγετε.


ε. Μηνιαία Αναφορά
Τα βασικά οικονομικά στοιχεία ανά επιχειρηματική δραστηριότητα, για τον μήνα που επιλέγετε. Μπορείτε να κάνετε σύγκριση και με έναν ακόμη μήνα της επιλογής σας.

Video λειτουργίας της εφαρμογής XL Strategic


Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 370 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.

Σημείωση για όσους έχουν ήδη την προηγούμενη εφαρμογή Εσόδων - Εξόδων: μπορείτε να προμηθευτείτε την εφαρμογή XL Strategic πληρώνοντας μόνο τη διαφορά, δηλαδή 220 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή στο apps@customexcelapps.com για να αποκτήσετε την νέα εφαρμογή στην παραπάνω προνομιακή τιμή.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib