Post Page Advertisement [Top]


Παρακολουθήστε εύκολα την οικονομική πορεία των έργων σας και δείτε με μια ματιά ποιοι πελάτες και ποια έργα έχουν ανοιχτά υπόλοιπα.

Περιγραφή της εφαρμογής:

1. ΠΕΛΑΤΕΣ και ΕΡΓΑ


Οι δύο αυτές καρτέλες φιλοξενούν τους πελάτες και τα έργα σας και σάς δείχνουν με μια ματιά τις συνολικές συμφωνίες, τιμολόγια, πληρωμές και υπόλοιπα ανά πελάτη / έργο. Μπορείτε να παραμετροποιήσετε εσείς τις 9 ελεύθερες στήλες ώστε να συλλέγετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε ανά πελάτη / έργο. 

Με διπλό κλικ στα κελιά της στήλης ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, βλέπετε όλες τις συμφωνίες ενός πελάτη / έργου. Με διπλό κλικ στη στήλη ΠΛΗΡΩΜΕΣ βλέπετε το ιστορικό πληρωμών ενός πελάτη / έργου ενώ με διπλό κλικ στη στήλη ΥΠΟΛΟΙΠΟ βλέπετε μόνο τις ανεξόφλητες πληρωμές. 

Αν κάνετε διπλό κλικ σε κάποιο από τα κελιά της τελευταίας στήλης μπορείτε να δείτε την αναλυτική καρτέλα ενός πελάτη ή ενός έργου:






2. ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ
Είναι η φόρμα που συμπληρώνετε κάθε φορά που θέλετε να προσθέσετε μία νέα συμφωνία στην εφαρμογή. Ανάλογα με τις επιλογές που κάνετε κατά τη συμπλήρωση, η εφαρμογή κάνει αυτόματα τις αντίστοιχες καταχωρήσεις.

Για παράδειγμα, αποθηκεύοντας τη φόρμα της παραπάνω εικόνας, η εφαρμογή θα κάνει τις παρακάτω κινήσεις:

α. Καταχώρηση της νέας συμφωνίας
β. Καταχώριση της χρέωσης, του ΦΠΑ και των παρακρατήσεων
γ. Καταχώριση 6 ισόποσων δόσεων για το ανοιχτό υπόλοιπο του τιμολογίου
δ. Καταχώριση της προκαταβολής


3. ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Εδώ αποθηκεύονται όλες οι συμφωνίες με τα στοιχεία τους. Κάνοντας διπλό κλικ στο όνομα πελάτη μιας συμφωνίας, την ανοίγετε εκ νέου στη φόρμα για να κάνετε τυχόν αλλαγές που απαιτούνται. Με διπλό κλικ στη στήλη ΣΥΝΟΛΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, βλέπετε όλες τις πληρωμές που αφορούν τη συγκεκριμένη συμφωνία.


4. ΠΛΗΡΩΜΕΣ


Εδώ καταχωρούνται αυτόματα όλες οι πληρωμές που αφορούν τις συμφωνίες σας. Κάνοντας διπλό κλικ στη στήλη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, μπορείτε να ορίσετε μια πληρωμή ως "εξοφλημένη".

Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 230 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib