Post Page Advertisement [Top]


Εύκολη και πρακτική εφαρμογή Excel για να διαχειρίζεστε τους πελάτες σας και να προγραμματίζετε ραντεβού και επισκέψεις.

Περιγραφή της εφαρμογής:

1. Πελατολόγιο

Σε αυτή την καρτέλα αποθηκεύετε και διαχειρίζεστε τους πελάτες σας. Για κάθε πελάτη η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα τον αριθμό των ολοκληρωμένων επισκέψεων, το συνολικό τζίρο, τις συνολικές πληρωμές του, το τυχόν ανοιχτό υπόλοιπο και τον μέσο όρο τζίρου ανά ολοκληρωμένη επίσκεψη.

Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί ΝΕΑ (Κίνηση) εισάγετε μια νέα κίνηση (ραντεβού ή επίσκεψη) για τον συγκεκριμένο πελάτη.

Με δίπλό κλικ στο κουμπί ΠΡΟΒΟΛΗ (Ιστορικού) βλέπετε όλες τις προηγούμενες και προγραμματισμένες κινήσεις για τον συγκεκριμένο πελάτη.


2. Ραντεβού - Επισκέψεις
Σε αυτό το φύλλο αποθηκεύονται όλες οι κινήσεις που κάνετε για κάθε πελάτη. Τα ραντεβού χρωματίζονται αυτόματα με κίτρινο και οι επισκέψεις με γαλανό χρώμα. Για κάθε κίνηση μπορείτε να εισάγετε τον αναμενόμενο τζίρο, την πληρωμή που μπορεί να έχει γίνει (η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα το υπόλοιπο), και να επιλέξετε την κατάστασή της (Ολοκληρώθηκε, Εκκρεμεί, Ακυρώθηκε). Κάνοντας διπλό κλικ στο Χ στα δεξιά, μπορείτε να διαγράψετε μία κίνηση.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί Ταξινόμησης, ο πίνακας ταξινομείται αυτόματα, δείχνοντας μόνο τις εκκρεμείς κινήσεις από την παλαιότερη έως τη νεότερη.


Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 120 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib