Post Page Advertisement [Top]



Θέλετε να ξέρετε ποιος πελάτης σας έχει κάνει τον περισσότερο τζίρο; Την αξία αγορών ανά προμηθευτή; Ποιο είδος της αποθήκης σας είναι πρώτο σε πωλήσεις και ποιο κοντεύει να εξαντληθεί; Αποκτήστε την πιο εύχρηστη εφαρμογή Excel για την παρακολούθηση των πωλήσεων, των αγορών και των υπολοίπων σας! 

Ενότητες της εφαρμογής:

1. Αποθήκη

Σε αυτόν τον πίνακα καταχωρείτε εύκολα όλα τα προϊόντα της αποθήκης σας. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγετε αν πρόκειται για πρώτη ύλη ή για έτοιμο προϊόν και να εισάγετε μέχρι 2 χαρακτηριστικά, πχ χρώμα / μέγεθος. Καταχωρείτε την τιμή αγοράς, την τιμή πώλησης, το αρχικό απόθεμά και το όριο αποθέματος για κάθε είδος (όριο αποθέματος: όταν το απόθεμα ενός είδους πέσει κάτω από το όριο που θέσατε, η εφαρμογή χρωματίζει αυτόματα το απόθεμά του) και η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα το σύνολο των αγορών, των πωλήσεων, το τρέχον απόθεμα και την αξία του αποθέματος.


2. Προμηθευτές

Εδώ βρίσκεται ο πίνακας των προμηθευτών σας. Με κάθε κίνηση  αγοράς που κάνετε, η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα το σύνολο των τεμαχίων και της αξίας των αγορών που έχετε κάνει ανά προμηθευτή. Αν κάνετε διπλό κλικ στον κωδικό κάποιου προμηθευτή, η επωνυμία συμπληρώνεται αυτόματα στη φόρμα κινήσεων που θα δούμε παρακάτω.


3. Πελάτες
Αντίστοιχος με τον πίνακα προμηθευτών, εδώ φιλοξενούνται όλοι οι πελάτες σας. Με κάθε κίνηση που κάνετε, η εφαρμογή υπολογίζει το σύνολο τεμαχίων και τζίρου για κάθε πελάτη. Με διπλό κλικ στον κωδικό ενός πελάτη, εισάγετε αυτόματα ο επιλεγμένος πελάτης στη φόρμα κινήσεων.


4. Φόρμα Κινήσεων

Σε αυτή την καρτέλα εισάγετε όλες τις κινήσεις σας, αγορές (εισαγωγές) και πωλήσεις (εξαγωγές). Επιλέγετε τον τύπο κίνησης, συμπληρώνετε τον αριθμό παραστατικού (μπορεί να είναι και αυτόματη η αρίθμηση) και την ημερομηνία, και στη συνέχεια περνάτε ένα ένα τα είδη του παραστατικού. Όταν κάνετε προσθήκη ενός είδους, η εφαρμογή ανοίγει μία φόρμα αναζήτησης η οποία βρίσκει τα προϊόντα που ταιριάζουν καθώς γράφετε:


Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώριση, κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευσης της φόρμας και το παραστατικό καταχωρείται στη βάση δεδομένων που θα δούμε αμέσως μετά.


5. Κινήσεις και Γραμμές Κινήσεων


Σε αυτά τα 2 φύλλα αποθηκεύονται τα παραστατικά σας. Το πρώτο περιέχει τους τίτλους και τα συγκεντρωτικά στοιχεία και το δεύτερο αναλυτικά τα είδη ανά παραστατικό. Κάνοντας διπλό κλικ στο ID ενός παραστατικού το ανοίγετε εκ νέου στη φόρμα για να το δείτε, να κάνετε τυχόν αλλαγές ή και να το εκτυπώσετε.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τα φίλτρα του Excel, μπορείτε να δημιουργείτε αναφορές σε αυτά τα δύο φύλλα πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα, καθώς τα συγκεντρωτικά πεδία στην κορυφή των φύλλων δείχνουν πάντα τα σύνολα για τις γραμμές που φιλτράρετε. 

Επίσης, αν είστε εξοικειωμένοι με τα Pivot Tables ή το Power BI, μπορείτε να κάνετε νέα φύλλα στην εφαρμογή και να δημιουργήσετε δυναμικές αναφορές αντλώντας δεδομένα από αυτά τα δύο φύλλα. Μπορούμε επίσης να αναλάβουμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε αναφορά για την εφαρμογή σας, σε περίπτωση που η αναφορά που παρέχεται στην εφαρμογή δεν περιέχει τυχόν πιο εξειδικευμένα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν.


6. Αναφορά
Αυτή η καρτέλα φιλοξενεί την αναφορά της εφαρμογής. Μπορείτε να βλέπετε σύνολο ποσοτήτων και αξιών ανά τύπο κίνησης, συναλλασσόμενο, προϊόν και ημερομηνία. Χρησιμοποιώντας το timeline στην κορυφή της αναφοράς μπορείτε να επιλέγετε το χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει.


7. Δελτίο Αποστολής

Η εφαρμογή παρέχει και μία φόρμα δελτίου αποστολής το οποίο συμπληρώνεται αυτόματα αν δημιουργήσετε ή ανοίξετε ένα νέο παραστατικό στη Φόρμα Κινήσεων και κάνετε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση Δελτίου

8. Πίνακες
Εδώ συμπληρώνετε τα δύο χαρακτηριστικά που θέλετε να είναι διαθέσιμα για τα προϊόντα σας. Το βήμα αυτό είναι προαιρετικό.


Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 240 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.




Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib