Post Page Advertisement [Top]



Εύχρηστη και πρακτική εφαρμογή για φαρμακεία που θέλουν να δημιουργούν και να κοστολούν εύκολα τις φαρμακευτικές συνταγές τους.

Περιγραφή της εφαρμογής:

1. Φύλλο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Εδώ εισάγουμε τους προμηθευτές των υλικών μας. Προσθέτουμε νέο προμηθευτή κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί στο πάνω μέρος του πίνακα και συμπληρώνουμε υποχρεωτικά την επωνυμία και προαιρετικά τα υπόλοιπα πεδία.


2. Φύλλο ΥΛΙΚΑ

Αυτό το φύλλο φιλοξενεί όλα τα υλικά μας. Για κάθε υλικό συμπληρώνουμε ένα όνομα/περιγραφή, επιλέγουμε τον προμηθευτή από τη λίστα,  συμπληρώνουμε προαιρετικά την παρτίδα LOT και την ημερομηνία λήξης. Επιλέγουμε τη μονάδα μέτρησης από τη λίστα και γράφουμε την τιμή αγοράς ανά μονάδα. Τέλος, συμπληρώνουμε προαιρετικά τη συσκευασία και τυχόν σημειώσεις. Χρησιμοποιώντας το κίτρινο κελί πάνω δεξιά, μπορούμε να αναζητήσουμε υλικά στη λίστα μας.


3. Φύλλο ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εδώ δημιουργούμε και κοστολούμε τις συνταγές μας. Αρχικά δηλώνουμε ένα όνομα για τη συνταγή και συμπληρώνουμε την ημερομηνία. Η παρτίδα LOT δημιουργείται αυτόματα από τον αύξοντα αριθμό της κάθε συνταγής και την ημερομηνία δημιουργίας της αλλά μπορούμε να 
συμπληρώσουμε άλλη παρτίδα αν χρειάζεται. Πατώντας στο κουμπάκι Εύρεσης Υλικών, ανοίγει πίνακας με κουτί αναζήτησης για να βρούμε εύκολα το εκάστοτε υλικό και να το φέρουμε στη συνταγή μας. Όλα τα στοιχεία του υλικού συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα και εμείς απλά εισάγουμε την επιθυμητή ποσότητα. Με διπλό κλικ στο Χ κάθε υλικού μπορούμε να το διαγράψουμε από τη συνταγή μας. 

Μόλις συμπληρώσουμε όλα τα υλικά, γράφουμε προαιρετικά οδηγίες και σημειώσεις για τη συνταγή μας και αποθηκεύουμε.


4. Φύλλο ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Εδώ αποθηκεύονται όλες οι συνταγές μας. Μπορούμε με μια ματιά να δούμε το κόστος κάθε μίας, και με διπλό κλικ στο κουμπάκι Προβολή, μπορούμε να ανοίξουμε τη συνταγή στη φόρμα και να κάνουμε τυχόν αλλαγές ή να την εκτυπώσουμε.

Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί Αντίγραφο, δημιουργούμε ένα αντίγραφο της επιλεγμένης συνταγής ώστε να αλλάξουμε λίγα υλικά και να την αποθηκεύσουμε ως νέα.

Χρησιμοποιώντας το κίτρινο κελί πάνω δεξιά, μπορούμε να αναζητήσουμε συνταγές στο αρχείο μας.


5. Φύλλο ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Εδώ είναι η λίστα των μονάδων μέτρησης που θέλουμε να χρησιμοποιούμε στα υλικά μας. Προσθέτοντας μια νέα μονάδα στη λίστα, αυτή γίνεται άμεσα διαθέσιμη για επιλογή στο φύλλο υλικών.


Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 180 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib