Post Page Advertisement [Top]





Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Excel για να δημιουργήσετε vouchers των πελατών σας με λίγα clicks! Αφού σχεδιάσουμε το voucher σας στο Excel και με τη χρήση μιας δυναμικής φόρμας ή ενός δυναμικού πίνακα, μπορείτε να εισάγετε μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε voucher και να το δημιουργήσετε αυτόματα και να το αποστείλετε σε μορφή αρχείου pdf.

Αν έχετε τα δεδομένα σας ήδη σε κάποιον πίνακα του Excel ή μπορείτε να τα εξάγετε από κάποια τρίτη εφαρμογή, μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε τη διαδικασία παραγωγής του voucher ως εξής: κάνετε διπλό κλικ στη γραμμή δεδομένων του πίνακά σας που περιέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και το voucher δημιουργείται αυτόματα αντλώντας τα στοιχεία του από τον πίνακα δεδομένων.

Αν δεν έχετε ήδη τα δεδομένα σας σε πίνακα, μπορούμε είτε να δημιουργήσουμε τον πίνακα για εσάς με τις επιθυμητές στήλες, ή να κατασκευάσουμε μία εύχρηστη φόρμα καταχώρισης όπου θα εισάγετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Στη συνέχεια, το voucher θα δημιουργείται αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αφού δημιουργηθεί το voucher, μπορείτε είτε να το εκτυπώσετε (θα είναι σχεδιασμένο για να εκτυπώνεται άψογα σε σελίδα Α4) ή να το εξάγετε αυτόματα σε μορφή PDF. Αν χρησιμοποιείτε το Outlook για την ηλεκτρονική αλληλογραφία σας, μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε μία σύνδεση με το Excel των vouchers ώστε να στέλνετε αυτόματα το voucher pdf στο email του πελάτη σας ή κάποιου συνεργάτη.

Θα χαρούμε να κουβεντιάσουμε τις ανάγκες και προδιαγραφές για τα δικά σας vouchers και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας. Απλά στείλτε μας ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.


Ένα απλό παράδειγμα voucher:


Κεντρική φωτογραφία άρθρου από τον χρήστη picjumbo.com στο Pexels



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib