Post Page Advertisement [Top]



Μία εύχρηστη εφαρμογή στο Excel για να οργανώσετε και να παρακολουθείτε τις εκκρεμότητες και τις εργασίες σας, ακόμη και τις συνδρομές σας!

Η εφαρμογή αποτελείται από δύο τμήματα:
1. Ορισμός των κατηγοριών εκκρεμοτήτων και των ημερών υπενθύμισης ανά κατηγορία
2. Διαχείριση και οργάνωση εκκρεμοτήτων


1. Ορισμός των κατηγοριών εκκρεμοτήτων και των ημερών υπενθύμισης ανά κατηγορία



Σε αυτό το φύλλο εισάγετε τις κατηγορίες εκκρεμοτήτων που θέλετε να παρακολουθείτε. Για κάθε μία ορίζετε δύο πεδία υπενθύμισης, σε ημέρες πριν την τελική ημερομηνία. Για παράδειγμα, σύμφωνα και με την παραπάνω εικόνα, αν πρέπει να πληρώσετε τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ στις 31 Μαΐου, η πρώτη υπενθύμιση από την εφαρμογή θα γίνει 10 ημέρες πριν (στις 21 Μαΐου) και η δεύτερη υπενθύμιση 2 ημέρες πριν (στις 29 Μαΐου).

Για να προσθέσετε μία νέα κατηγορία, κάνετε κλικ στο κουμπάκι με το + στο πάνω δεξιά μέρος του πίνακα. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κατηγοριών που μπορείτε να ορίσετε.


2. Διαχείριση και οργάνωση εκκρεμοτήτων


Σε αυτό το φύλλο κάνετε τις καταχωρήσεις και την παρακολούθηση των εκκρεμοτήτων σας. Για να προσθέσετε μία νέα εκκρεμότητα, κάνετε κλικ στο κουμπάκι με το συν (+) στο πάνω δεξιά μέρος του πίνακα. 

Για κάθε εκκρεμότητα που καταχωρείτε, συμπληρώνετε τα παρακάτω πεδία:

α. Ημερομηνία λήξης της εκκρεμότητας. Η εφαρμογή ορίζει αυτόματα την ημερομηνία σε 10 ημέρες από τη στιγμή που κάνετε μία νέα καταχώριση αλλά μπορείτε να την αλλάξετε είτε κάνοντας διπλό κλικ πάνω της (ανοίγει popup ημερολόγιο για να διαλέξετε ημερομηνία), είτε απλά γράφοντας την επιθυμητή ημερομηνία στο κελί.

β. Ώρα λήξης της εκκρεμότητας (προαιρετικά). Η εφαρμογή εισάγει αυτόματα την ώρα της νέας καταχώρισης αλλά μπορείτε να την αλλάξετε είτε κάνοντας διπλό κλικ πάνω της (ανοίγει popup φόρμα επιλογής ώρας/λεπτώ), είτε απλά γράφοντας την επιθυμητή ώρα στο κελί.

γ. Κατηγορία εκκρεμότητας. Με βάση τις κατηγορίες που υπάρχουν στον αντίστοιχο πίνακα που είδαμε παραπάνω. Επιλέγετε την κατηγορία από αναδυόμενη λίστα.

δ. Περιγραφή / Σχόλια. Ανοιχτό (και προαιρετικό) πεδίο.

ε. Πρώτη και δεύτερη υπενθύμιση. Τα πεδία αυτά υπολογίζονται αυτόματα με βάση την επιλεγμένη κατηγορία και τις ημέρες υπενθύμισης που έχετε ορίσει στον πίνακα κατηγοριών. Όταν μία εκκρεμότητα φθάσει στην ημερομηνία της πρώτης υπενθύμισης, η γραμμή της γίνεται κίτρινη. Στη δεύτερη ημερομηνία υπενθύμισης η γραμμή της γίνεται πορτοκαλί. Αν περάσουν και οι 2 ημερομηνίες υπενθύμισης και η κατάσταση της εκκρεμότητας δεν έχει οριστεί ως "ολοκληρωμένη" (βλ. (ζ) παρακάτω), τότε η γραμμή της γίνεται κόκκινη.

στ. Ποσό: προαιρετικό πεδίο. Αν συμπληρώνετε τα ποσά σε όσες εκκρεμότητες χρειάζεται, θα μπορείτε να βλέπετε σύνολα ανά κατηγορία εκκρεμοτήτων, όπως θα δούμε παρακάτω.

ζ. Κατάσταση. Ορίζεται αυτόματα ως "Εκκρεμεί" όταν κάνετε μία νέα καταχώρηση αλλά μπορείτε να ορίσετε την κατάσταση ως "Ολοκληρώθηκε". Όταν μία εκκρεμότητα ορίζεται ως ολοκληρωμένη, η γραμμή της γίνεται πράσινη.

η. Διαγραφή: με διπλό κλικ διαγράφετε μία εκκρεμότητα από τον πίνακα.


Στα κελιά που βρίσκονται στο πάνω αριστερά μέρος του πίνακα, μπορείτε να επιλέξετε ημερομηνία έναρξης και λήξης (με διπλό κλικ ή απλά γράφοντας στα κελιά) και να επιλέξετε κατηγορία από την αναδυόμενη λίστα. Με κάθε επιλογή βλέπετε το συνολικό ποσό της επιλεγμένης κατηγορίας στο επιλεγμένο διάστημα. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί με τις 3 γραμμές και το μεγεθυντικό φακό, μπαίνει αυτόματα φίλτρο στον πίνακα εκκρεμοτήτων με το οποίο βλέπετε μόνο τις κινήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας εντός του επιλεγμένου διαστήματος. Για να αφαιρέσετε τα φίλτρα από τον πίνακα κάνετε κλικ στο κουμπάκι με το χωνί και το Χ στα δεξιά.

Τέλος, αν κάνετε κλικ στο κουμπί με το κάτω βέλος, ο πίνακας εκκρεμοτήτων ταξινομείται αυτόματα με βάση την πρώτη στήλη ημερομηνίας.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των εκκρεμοτήτων που μπορείτε να εισάγετε στον πίνακα, παρά μόνο ο αριθμός των γραμμών του Excel που ξεπερνά τις 1.000.000 γραμμές.


Το κόστος της εφαρμογής είναι 60 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε και να την παραλάβετε εντός λίγης ώρας στο email σας, με την ασφάλεια συναλλαγών του Paypal κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας. 


Αν δεν χρησιμοποιείτε το Paypal μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω κατάθεσης στην Alpha τράπεζα. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας ή στο apps@customexcelapps.com

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω σύμφωνα με τις επιθυμίες και προδιαγραφές σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο παραπάνω email αν χρειάζεστε αλλαγές / προσθήκες στη συγκεκριμένη εφαρμογή πριν την παραγγείλετε.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib