Post Page Advertisement [Top]


Το απόλυτο εργαλείο Excel για να κοστολογείτε / τιμολογείτε τις συνταγές σας!

Προσθέσαμε μία νέα, εκπληκτική λειτουργία στην εφαρμογή κοστολόγησης συνταγής μαγειρικής που θα σας βοηθήσει να κοστολογείτε τις συνταγές σας ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα. 

Η λειτουργία αυτή αφορά την αυτόματη μετατροπή κατά την κοστολόγηση, των μονάδων μέτρησης των υλικών σας, από τις μονάδες μέτρησης, στις μονάδες χρήσης. 

Για παράδειγμα, αγοράζουμε το ελαιόλαδο σε λίτρα αλλά το χρησιμοποιούμε στις συνταγές μας σε διάφορες άλλες μονάδες, από γραμμάρια μέχρι κούπες και κουταλιές της σούπας. Η εφαρμογή σας βοηθά να κάνετε σωστά τη μετατροπή και να την κοστολογήσετε με ακρίβεια.

Προσθέσαμε δύο νέους πίνακες:

1. Πίνακας διαθέσιμων μονάδων

Εδώ ορίζετε όλες τις μονάδες που θέλετε να είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή, όταν εισάγετε τα βασικά και βοηθητικά υλικά αλλά και όταν κοστολογείτε. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τις δικές σας μονάδες στον πίνακα.


2. Πίνακας μετατροπών μονάδων:

Επιλέγοντας τις διαθέσιμες μονάδες από αναδυόμενη λίστα, δημιουργείτε συνδυασμούς μετατροπών μονάδων. Για παράδειγμα, ένα κιλό ισούται με 1000 γραμμάρια. Ή ένα λίτρο λαδιού ισούται με 915 γραμμάρια. Η εφαρμογή έρχεται με αρκετές έτοιμες μετατροπές τις οποίες μπορείτε φυσικά με μεταβάλλετε ή να εισάγετε νέες.


Στη συνέχεια εισάγετε τα βασικά και τα βοηθητικά υλικά της συνταγής στις αντίστοιχες βάσεις δεδομένων και ορίζετε την ποσότητα, τις μονάδες μέτρησης καθώς και την τιμή στην οποία αγοράζετε τα υλικά σας. Επιλέγετε τη μονάδα μέτρησης με την οποία χρησιμοποιείτε το κάθε υλικό στις συνταγές σας και η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα το κόστος ανά μονάδα χρήσης. 

Για παράδειγμα, αγοράζετε ένα λίτρο ελαιόλαδο προς 5 ευρώ και θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε κουταλιές της σούπας. Αφού εισάγετε το όνομα και τις μονάδες χρήσης του υλικού (Ελαιόλαδο - Κουταλιές Σούπας), την ποσότητα αγοράς (1), τις μονάδες αγοράς (Λίτρα) και την τιμή αγοράς (5 ευρώ), η εφαρμογή θα υπολογίσει αυτόματα ότι μία κουταλιά τις σούπας ελαιολάδου κοστίζει 0,08197 €, με βάση των πίνακα μετατροπών που είδαμε παραπάνω. Έτσι, αν σε μία συνταγή χρησιμοποιήσετε 4 κ.σ. ελαιόλαδο, η εφαρμογή θα κοστολογήσει το υλικό ως εξής: 4 Χ 0,08197 = 0,33 € 

Δείτε παραδείγματα εισαγωγής βασικών υλικών (μπλε πίνακας) και βοηθητικών (πορτοκαλί πίνακας) και κοστολόγησής τους από την εφαρμογή:



Δείτε στην παρακάτω εικόνα την πλήρη κοστολόγηση μιας συνταγής με βάση τα παραπάνω υλικά:




Το κόστος της εφαρμογής παραμένει σταθερό, στα 19,90 ευρώ εφάπαξ και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να την παραγγείλετε κάνοντας κλικ εδώ.

Όσοι έχουν ήδη προμηθευθεί την εφαρμογή και θέλουν να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση, αρκεί να μας στείλουν ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com από τη διεύθυνση email στην οποία έλαβαν την προηγούμενη έκδοση. Δεν υπάρχει κάποιο κόστος για να αναβαθμίσετε από προηγούμενη έκδοση.



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib