Post Page Advertisement [Top]



Η νέα έκδοση της εφαρμογής Excel, γεμάτη με νέες δυνατότητες, για να κοστολογείτε τις συνταγές μαγειρικής που δημιουργείτε και να γνωρίζετε με ακρίβεια πόσο σάς κοστίζουν και πόσο είναι το κέρδος σας!

Δείτε στην παρακάτω εικόνα ένα παράδειγμα της εφαρμογής Κοστολόγησης Συνταγής Μαγειρικής σε Excel. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες και σεφ που θέλουν να γνωρίζουν με ακρίβεια πόσο κοστίζει κάθε συνταγή που δημιουργούν.



Χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης:

Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα υλικά και τα κόστη που χρησιμοποιείτε πιο συχνά σε 3 ξεχωριστούς πίνακες (βασικά υλικά, βοηθητικά υλικά, άλλα έξοδα) ώστε να τα επιλέγετε με τη χρήση αναδυόμενων μενού και να μη χρειάζεται να τα γράφετε κάθε φορά. Όταν επιλέγετε ένα υλικό ση συνταγή σας, έρχεται αυτόματα το κόστος ανά μονάδα και εσείς συμπληρώνετε μόνο την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε στη συνταγή σας. Όλοι οι υπόλοιποι υπολογισμοί γίνονται αυτόματα.


Μπορείτε πολύ εύκολα να προσθέτε και να αφαιρείτε υλικά και έξοδα στους 3 βοηθητικούς πίνακες, πατώντας το κουμπί πρσθήκης γραμμής ή κάνοντας διπλό κλικ στο Χ που βρίσκεται στα δεξιά κάθε γραμμής.

Χώρος για να προσθέτετε μέχρι 3 φωτογραφίες σχετικές με τη συνταγή σας. Κάνετε κλικ σε κάποιο από τα 3 πλαίσια και επιλέγετε μία φωτογραφία που είναι ήδη αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε μία φωτογραφία από ένα πλαίσιο κάνοντας κλικ στο μικρό μαύρο κουμπάκι με την παύλα που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία κάθε πλαισίου.

Πολύ μεγαλύτερος χώρος για να γράφετε τις οδηγίες και τις σημειώσεις της συνταγής σας.

Ένα νέο γράφημα που παρουσιάζει τη σχέση κόστους / κέρδους της συνταγής σας.

Το πάνω μέρος της οθόνης δημιουργίας της συνταγής παραμένει σταθερό ώστε να βλέπετε άμεσα πώς διαμορφώνεται το κόστος με κάθε αλλαγή στα υλικά ή τις ποσότητές τους. Μπορείτε φυσικά να διαμορφώσετε τη μεγέθυνση (zoom) του Excel σας ώστε η απεικόνιση να είναι βολική για τη δική σας οθόνη.

Όταν ολοκληρώσετε μία συνταγή σας, μπορείτε να την εκτυπώσετε εύκολα, καθώς η φόρμα δημιουργίας συνταγών είναι σχεδιασμένη ώστε να εκτυπώνεται άψογα σε μία σελίδα Α4.

Μπορείτε επίσης με το πάτημα ενός κουμπιού να αποθηκεύσετε τη συνταγή σας σε αρχείο μορφής PDF για να παραμείνει στο αρχείο σας ή να τη στείλετε εύκολα μέσω email.

Με το κουμπί "ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ" μπορείτε άμεσα να διαγράψετε τα τρέχοντα περιεχόμενα της φόρμας δημιουργίας συνταγών ώστε να αρχίσετε να δημιουργείτε μια νέα συνταγή.

Οι συναρτήσεις και άλλα σημεία της εφαρμογής είναι "κλειδωμένα" ώστε να μη διαγράψετε κάποια συνάρτηση κατά λάθος.

Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί μακροεντολές του Excel και για αυτό είναι απαραίτητη η ενεργοποίηση μακροεντολών στο Excel σας ώστε η εφαρμογή να λειτουργεί σωστά. Αν χρειάζεστε βοήθεια για την ενεργοποίηση, μπορείτε να δείτε αυτό το άρθρο από την επίσημη ιστοσελίδα υποστήριξης της Microsoft.




Σύντομη περιγραφή λειτουργίας της εφαρμογής κοστολόγησης συνταγών μαγειρικής: 

Συμπληρώνετε πρώτα τα περιγραφικά στοιχεία όπως το όνομα της συνταγής και την ημερομηνία. Προαιρετικά συμπληρώνετε την επιθυμητή τιμή πώλησης.

Στη συνέχεια συμπληρώνετε ή επιλέγετε τα βασικά συστατικά της συνταγής. Μπορείτε να συμπληρώσετε μέχρι 6.

Μετά συμπληρώνετε ή επιλέγετε τα βοηθητικά υλικά της συνταγής. Μπορείτε να συμπληρώσετε μέχρι 15.

Τέλος συμπληρώνετε ή επιλέξετε τα άλλα έξοδα όπως ρεύμα, νερό, φύρα κτλ.

Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα το κόστος και ανανεώνει τα γραφήματα.

Αν έχετε συμπληρώσει τιμή πώλησης, η εφαρμογή υπολογίζει επίσης το περιθώριο κέρδους ως ποσοστό και ως ποσό.

Παρέχεται χώρος για να κρατήσετε σημειώσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη συνταγή, όπως για παράδειγμα τις μαγειρικές οδηγίες της συνταγής σας.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη συγκεκριμένη κοστολογημένη συνταγή ως νέο αρχείο Excel στον υπολογιστή σας για να την κρατήσετε στο αρχείο σας και να την ανοίξετε ξανά όποτε χρειαστεί, χωρίς να χρειαστεί να την ξαναϋπολογίσετε.


Το κόστος της νέας έκδοσης της εφαρμογής παραμένει στα 19,90 ευρώ. Η πληρωμή είναι εφάπαξ και δεν υπάρχουν συνδρομές ή άλλα κόστη.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα η εφαρμογή να παραμετροποιηθεί αν έχετε πιο εξειδικευμένες διαδικασίες στην κοστολόγηση των συνταγών σας.

Μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα την εφαρμογή με την ασφάλεια του PayPal κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας και να την παραλάβετε στο email σας, ή να χρησιμοποίησετε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας για να επικοινωνήσετε μαζί μας.




Σημείωση για όσους έχουν ήδη προμηθευτεί την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής: μπορείτε να παραλάβετε τη νέα έκδοση χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος! Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com απαντώντας στο μήνυμα με το οποίο παραλάβατε την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής μας.


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib