Post Page Advertisement [Top]

Κοστολογήστε εύκολα τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου σας και βρείτε ποιες είναι οι καταλληλότερες τιμές ώστε να καλύπτετε τα έξοδά σας και να έχετε το επιθυμητό κέρδος. Αναλύστε τις πωλήσεις σας ανά υπηρεσία και ανά συνεργάτη.

Αναπτύξαμε μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή, ειδικά για κομμωτήρια που επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο του κόστος, των πωλήσεων και του κέρδους των υπηρεσιών τους.


1. Γενικά Έξοδα



Το πρώτο βήμα είναι να ορίσετε τα γενικά σας έξοδα. Σε αυτό το φύλλο του Excel συμπληρώνετε τα γενικά έξοδα του κομμωτηρίου σας ανά μήνα. Για κάθε έξοδο συμπληρώνετε μία περιγραφή και το μηνιαίο κόστος. Μπορείτε να προσθέσετε νέα έξοδα πατώντας το μπλε κουμπάκι στο πάνω δεξιά μέρος του πίνακα ή να διαγράψετε ένα έξοδο κάνοντας διπλό κλικ στο Χ στα δεξιά κάθε εξόδου. Αφού συμπληρώσετε όλα τα μηνιαία έξοδα του κομμωτηρίου σας, η εφαρμογή θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος ανά ημέρα και ανά ώρα και θα τα λάβει υπόψη μαζί με τα μηνιαία έξοδα μισθοδοσίας που θα δούμέ αμέσως παρακάτω.


2. Κόστος Μισθοδοσίας ανά Μήνα



Στο δεύτερο φύλλο της εφαρμογής συμπληρώνετε στοιχεία για όσους εργάζονται στο κομμωτήριο. Ειδικά για τον ιδιοκτήτη μπορείτε είτε να συμπληρώσετε μισθό, είτε όχι. Οι στήλες που πρέπει να συμπληρωθούν για κάθε εργαζόμενο στο κομμωτήριο είναι: ονοματεπώνυμο, μισθός, ασφάλεια & εισφορές, τυχόν άλλα κόστη μισθοδοσίας, οι ημέρες εργασίας ανά μήνα καθώς και οι ώρες εργασίας ανά ημέρα. Μπορείτε εύκολα να προσθέτετε/αφαιρείτε εργαζόμενους με παρόμοια κουμπάκια όπως περιγράψαμε παραπάνω στην ενότητα Γενικών Εξόδων. Μόλις συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, η εφαρμογή θα υπολογίσει αυτόματα το κόστος ανά ημέρα και ανά ώρα, συνυπολογίζοντας τις αναλογίες των Γενικών Εξόδων.


3. Κοστολόγηση Υπηρεσιών


Σε αυτό το φύλλο πραγματοποιείται η κοστολόγηση των υπηρεσιών σας. Για κάθε υπηρεσία συμπληρώνετε μια σύντομη περιγραφή, το χρόνο που απαιτεί σε λεπτά, το τυχόν κόστος προϊόντων / αναλωσίμων που χρησιμοποιούνται και την τιμή λιανικής πώλησης της υπηρεσίας (με ΦΠΑ). Όλες οι υπόλοιπες στήλες υπολογίζονται αυτόματα. Αν έχετε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής που κάνει και την ανάλυση πωλήσεων, μπορείτε αν θέλετε να εισάγετε μία εγγραφή (ή και περισσότερες) και για τις πωλήσεις προϊόντων ώστε να παρακολουθείτε και τις δικές τους πωλήσεις.

Η εφαρμογή αφού υπολογίσει αυτόματα το σύνολο του λειτουργικού κόστος (γενικά έξοδα + μισθοδοσία) ανάλογα και με τη διάρκεια της κάθε υπηρεσίας, θα προσθέσει και το κόστος των προϊόντων / αναλωσίμων και θα σας παρουσιάσει το συνολικό κόστος, το καθαρό κέρδος (αποφορολογημένο) καθώς και το ποσοστό κέρδους για κάθε μία υπηρεσία ξεχωριστά. Η καρτέλα της κοστολόγησης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα και άμεσα ποια είναι η καταλληλότερη τιμή πώλησης για κάθε υπηρεσία του κομμωτηρίου σας, ώστε να καλύπτονται όλα τα έξοδά σας αλλά και να προκύπτει το επιθυμητό κέρδος.


4. Πωλήσεις (διατίθεται μόνο στην πλήρη έκδοση της εφαρμογής)


Σε αυτή τη δυναμική φόρμα εισάγετε τις πωλήσεις που κάνετε ανά ημέρα. Συμπληρώνετε πρώτα την ημερομηνία και τυχόν παρατηρήσεις. Μετά, χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί κουμπάκι με το + στα δεξιά, εισάγετε μία μία τις υπηρεσίες που πουλήσατε στη συγκεκριμένη ημέρα. Επιλέγετε την κάθε υπηρεσία από την αναδυόμενη λίστα, συμπληρώνετε την ποσότητα και επιλέγετε τον εργαζόμενο που την υλοποίησε. Όλες οι υπόλοιπες στήλες υπολογίζονται αυτόματα. Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώριση όλων των πωλήσεων της συγκεκριμένης ημερομηνίας, κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευσης. 


5. Αρχείο Πωλήσεων (διατίθεται μόνο στην πλήρη έκδοση της εφαρμογής)



Σε αυτό το φύλλο αποθηκεύονται όλες οι ημερήσιες πωλήσεις που καταχωρείτε. Μπορείτε να χρειάζεται να κάνετε διορθώσεις ή και να διαγράψετε μία εγγραφή που τυχόν καταχωρίστηκε από λάθος. Μπορείτε επίσης χρησιμοποιώντας τα φίλτρα του πίνακα να απομονώσετε συγκεκριμένες εγγραφές, όπως για παράδειγμα τις πωλήσεις μίας συγκεκριμένης ημερομηνίας, ή όλες τις εργασίες ενός υπαλλήλου σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. 


6. Αναφορά Πωλήσεων (διατίθεται μόνο στην πλήρη έκδοση της εφαρμογής)



Πρόκειται για μια δυναμική και εύχρηστη αναφορά η οποία παρουσιάζει διάφορους στατιστικούς δείκτες και γραφήματα για το διάστημα που επιλέγετε κάθε φορά:
α. Τζίρος και κέρδη διαστήματος
β. Ποσοστό πωλήσεων υπηρεσιών σε σχέση με το ποσοστό πωλήσεων προϊόντων
γ. Τζίρος και κέρδη ανά υπηρεσία
δ.Τζίρος και κέρδη ανά εργαζόμενο
ε. Χρόνος εργασίας ανά εργαζόμενο
στ. Τζίρος και κέρδη ανά ημέρα της εβδομάδας

Χρησιμοποιήστε το Timeline για να επιλέξετε συγκεκριμένες ημερομηνίες ή εύρος ημερομηνιών. Μπορείτε να επιλέξετε έτη, τρίμηνα, μήνες ή ημέρες. Η αναφορά είναι σχεδιασμένη ώστε να εκτυπώνεται σε μία σελίδα Α4 ή να εξάγεται σε ένα αρχείο PDF χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες λειτουργίες του Excel σας.


Δείτε ένα σύντομο βίντεο που περιγράφει τις βασικές λειτουργίες της πλήρης έκδοσης της εφαρμογής:



Απαιτήσεις της εφαρμογής - Σημειώσεις:

1. Για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι απαραίτητο να υπάρχει το Excel εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας (έκδοση 2010 ή νεότερη)
2. Η εφαρμογή είναι συμβατή με υπολογιστές και laptops με λειτουργικό σύστημα Windows ή MacOS
3. Περιέχει μακροεντολές του Excel και κατά συνέπεια ΔΕΝ είναι συμβατή με την έκδοση του Excel για κινητά και tablets (Android και iOS) 
4. Επίσης δεν είναι συμβατή με παρεμφερείς πλατφόρμες και εφαρμογές υπολογιστικών φύλλων όπως τα Google Sheets, Calc, Numbers και Open Office.


Κόστος της εφαρμογής - Παραγγελία:

Η απλή έκδοση της εφαρμογής που περιέχει τα γενικά έξοδα, τη μισθοδοσία και την κοστολόγηση των υπηρεσιών κομμωτηρίου κοστίζει 24,90 ευρώ. 

Η πλήρης έκδοσης της εφαρμογής που περιέχει επίσης τη φόρμα πωλήσεων, το αρχείο πωλήσεων και την αναφορά πωλήσεων, κοστίζει 49,90 ευρώ.

Οι παραπάνω τιμές είναι εφάπαξ και δεν υπάρχουν άλλα κόστη, ετήσια ή ανά άδεια/χρήστη. Μπορείτε να έχετε την εφαρμογή αποθηκευμένη σε ένα usb stick ή σε μια υπηρεσία cloud και να την ανοίγετε από όλους τους υπολογιστές και τα laptops σας.

Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα με την ασφάλεια του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας κάνοντας κλικ στο κουμπάκι της έκδοσης που θέλετε παρακάτω, ή στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.


Παραγγελία απλής έκδοσης - Τιμή 24,90 ευρώ

Παραγγελία πλήρους έκδοσης - Τιμή 49,90 ευρώ

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω ανάλογα με τυχόν εξειδικευμένες απαιτήσεις / προδιαγραφές που μπορεί να έχετε. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για να κουβεντιάσουμε τις απαιτήσεις σας.




Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib