Post Page Advertisement [Top]




Η ιδανική εφαρμογή για επιχειρήσεις που διαχειρίζονται έργα και θέλουν να παρακολουθούν τα ημερομίσθια, τις υπερωρίες, τις πληρωμές και τα υπόλοιπα των εργαζομένων ανά έργο και ανά εργασία.

Περιγραφή των λειτουργιών της εφαρμογής:

Σημείωση: παρακάτω ακολουθεί μια συνολική περιγραφή της εφαρμογής, μπορεί όμως να λειτουργήσει άψογα μόνο με το module των εργαζομένων, αν δεν επιθυμείτε να παρακολουθείτε τα στοιχεία ανά έργο ή/και εργασία.


1. Καρτέλες Έργα, Εργαζόμενοι και Εργασίες:


Στις παραπάνω καρτέλες δημιουργείτε νέες εγγραφές (έργα, εργαζομένους και εργασίες), επεξεργάζεστε τα στοιχεία τους και βλέπετε τα βασικά στατιστικά τους. Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί "Ιστορικό" κάθε εγγραφές βλέπετε όλες τις κινήσεις που έχει κάνει η συγκεκριμένη εγγραφή διαχρονικά και έχετε την επιλογή να φιλτράρετε χρονικά διαστήματα και πολλές ακόμη επιλογές, όπως για παράδειγμα να δείτε το πλήρες ιστορικό του Έργου 1 και στη συνέχεια να επιλέξετε μόνο το τελευταίο τρίμηνο, μόνο του εργαζόμενου 2 και μόνο της εργασίας 1.


2. Φόρμα Καταχώρησης:

Χρησιμοποιείτε τη φόρμα για να καταχωρείτε τις κινήσεις που κάνουν οι εργαζόμενοι ανά έργο και ανά εργασία καθώς και τις πληρωμές που τούς κάνετε για αυτές τις κινήσεις. Για παράδειγμα: ο εργαζόμενος Γιώργος Γεωργίου έκανε ένα μεροκάματο και 3 υπερωρίες για το έργο Ανακαίνιση Καταστήματος Θεσσαλονίκης, στις 20/8/2020. Η φόρμα παρουσιάζει το συνολικό κόστος της συγκεκριμένης κίνησης καθώς και μερικά ακόμη στατιστικά που αφορούν το συγκεκριμένο εργαζόμενο και έργο. Στην περίπτωση που ο εργαζόμενος πληρώθηκε ήδη για τη συγκεκριμένη κίνηση μπορείτε να επιλέξετε να γίνει αυτόματη καταχώρηση όλου του ποσού της κίνησης ώστε να δηλωθεί ως "εξοφλημένη".


3. Βάση Δεδομένων:


Είναι η "καρδιά" της εφαρμογής καθώς σε αυτή την καρτέλα αποθηκεύονται όλες οι κινήσεις των εργαζομένων σας καθώς και οι πληρωμές που τους κάνετε. Οι κίτρινες γραμμές δείχνουν τις κινήσεις και οι μπλε τις πληρωμές. Μπορείτε με ένα κλικ να δείτε μόνο τις κινήσεις ή τις πληρωμές, ή να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε συνδυασμό φίλτρων επιθυμείτε ώστε να δημιουργήσετε άμεσα χρήσιμες στατιστικές αναφορές. Κάθε φορά που επιλέγετε ένα φίλτρο σε οποιαδήποτε από τις στήλες, βλέπετε υποσύνολα των επιλεγμένων εγγραφών στο πάνω δεξιά μέρος του πίνακα.

Οι κινήσεις που σημειώνονται με πράσινο χρώμα στο πρώτο κελί τους είναι κινήσεις που έχουν εξοφληθεί πλήρως. Με πορτοκαλί όσες έχουν εξοφληθεί εν μέρει και με κόκκινο όσες δεν έχουν πληρωθεί ακόμη καθόλου. Με διπλό κλικ σε ένα πορτοκαλί ή κόκκινο κελί, ανοίγει η φόρμα πληρωμής της συγκεκριμένης κίνησης (παρακάτω εικόνα), έχοντας αυτόματα συμπληρωμένα όλα τα βασικά στοιχεία (εργαζόμενος, έργο, εργασία) και το υπόλοιπο προς πληρωμή, το οποίο μπορείτε φυσικά να μεταβάλλετε. Επίσης συμπληρώνεται αυτόματα η σημερινή ημερομηνία και ο συνήθης τρόπος πληρωμής του εργαζομένου, πεδία που επίσης μπορείτε να μεταβάλλετε. 




4. Γενικά στατιστικά


Αυτή η καρτέλα παρέχει δυναμικά γραφήματα και σημαντικούς στατιστικούς δείκτες που ενημερώνονται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγετε χρονικό διάστημα από το Timeline. Μπορείτε να επιλέξετε έτη, τρίμηνα, μήνες και ημέρες και να δείτε πώς διαμορφώνονται τα βασικά στατιστικά των κινήσεων και των πληρωμών σας ανά έργο, εργαζόμενο ή/και εργασία. 


5. Αναφορά "Εργασίες ανά Έργο"

Η πρώτη από τις δύο εβδομαδιαίες αναφορές που παρέχονται με την εφαρμογή. Επιλέγετε την τελευταία ημέρα της εβδομάδας και η αναφορά σάς παρουσιάζει όλες τις εργασίες που έγιναν ανά έργο και εργαζόμενο, καθώς και τα συνολικά κόστη τους, εντός της εβδομάδας.

6. Αναφορά "Πληρωμές και Υπόλοιπα Εργαζομένων"

Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με την παραπάνω αναφορά και αναλύει το κόστος, τις πληρωμές και το τυχόν ανοιχτό υπόλοιπο κάθε εργαζομένου.


Μερικά γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής ημερομισθίων:
α. Όλες οι οθόνες της εφαρμογής είναι σχεδιασμένες ώστε να εκτυπώνονται άριστα σε σελίδα Α4 ή να εξάγονται σε αρχείο PDF.
β. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί μακροεντολές του Excel και κατά συνέπεια έχει τους παρακάτω περιορισμούς: χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές στο Excel σας, δεν παρέχεται ταυτόχρονη επεξεργασία από πολλαπλούς χρήστες και δεν είναι συμβατή με τις εκδόσεις του Excel για κινητές συσκευές ή τάμπλετ.
γ. Τα υπολογιζόμενα πεδία είναι κλειδωμένα ενώ όσα χρειάζονται συμπλήρωση από το χρήστη της εφαρμογής είναι ανοιχτά.


Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα χρήσης της εφαρμογής στο παρακάτω βίντεο:


Μιας και πρόκειται για εφαρμογή Excel μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω τόσο στις λειτουργίες όσο και στις στατιστικές αναφορές της, ώστε να είναι σύμφωνη με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης.

Το κόστος της εφαρμογής διαχείρισης ημερομισθίων είναι 160 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια κόστη ή κόστος ανά χρήστη/άδεια/συσκευή. Μπορείτε να την παραγγελείλετε άμεσα και να την παραλάβετε στο email σας, πληρώνοντας με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal, πατώντας στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας, ή στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας. 




Σημείωση για όσους έχουν ήδη την προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής ημερομισθίων: μπορείτε να παραλάβετε την παρούσα νέα έκδοση, πληρώνοντας μόνο τη διαφορά.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib