Post Page Advertisement [Top]





Η εφαρμογή XL Easy Offers θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολύ γρήγορα τιμοκαταλόγους για τα προϊόντα σας, καθώς και προσφορές και παραγγελίες για τους πελάτες σας.

Η λογική της εφαρμογής XL Easy Offers είναι απλή και πρακτική: διατηρείτε έναν τιμοκατάλογο όλων των προϊόντων σας σε μια εύχρηστη λίστα και δημιουργείτε προσφορές και παραγγελίες απλά βάζοντας ποσότητες στα κατάλληλα προϊόντα κάθε φορά.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

1. Μπορούμε να παραμετροποιήσουμε την εφαρμογή για οποιονδήποτε τύπο επιχείρησης προϊόντων ή/και υπηρεσιών διαμορφώνοντας ανάλογα τις στήλες, τους υπολογισμούς και τις λειτουργίες.

2. Αν συμπληρώσετε και το κόστος των προϊόντων/υπηρεσιών σας, τότε η εφαρμογή δείχνει και το αναμενόμενο κέρδος από κάθε προσφορά / παραγγελία.

3. Υποστήριξη για φωτογραφίες προϊόντων/υπηρεσιών.

4. Μόλις εισάγετε την ποσότητα κάποιου προϊόντος, όλοι οι υπολογισμοί γίνονται αυτόματα.

5. Χρησιμοποιώντας τους Πίνακες της εφαρμογής, μπορείτε να ορίσετε κατηγορίες και μονάδες μέτρησης / συσκευασίες των προϊόντων σας. Επίσης μπορείτε να αλλάξετε τον τίτλο που θα εμφανίζεται στην κορυφή της φόρμας (πχ. Προσφορά, Παραγγελία κτλ)

6. Όλες οι φόρμες έχουν το λογότυπο και τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Εσείς εισάγετε μόνο τα στοιχεία του εκάστοτε πελάτη.

7. Μπορείτε εύκολα να εισάγετε νέα προϊόντα / υπηρεσίες στον τιμοκατάλογο.

8. Μπορείτε να επιλέγετε να εμφανίζονται (και να εκτυπώνονται) μόνο τα προϊόντα που έχουν ποσότητα, ή όλα.

9. Η εκτύπωση γίνεται άψογα σε σελίδες Α4. Δεν εκτυπώνονται οι στήλες που δείχνουν το κόστος και το κέρδος σας.

10. Έχετε τη δυνατότητα να εξάγετε τη φόρμα σε αρχείο μορφής PDF.

11. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να εξάγετε τη φόρμα σε νέο αρχείο Excel, το οποίο διατηρεί όλη τη λειτουργικότητα. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο να κρατήσετε σε έναν φάκελο όλες τις προσφορές / παραγγελίες που θα στείλετε στους πελάτες σας, αλλά και να τις ξανανοίγετε να κάνετε μεταβολές και να τις αποθηκεύετε εκ νέου.

12. Αν έχετε τακτικούς πελάτες, μπορούμε επιπρόσθετα να φτιάξουμε πελατολόγιο εντός της εφαρμογής ώστε να επιλέγετε τον εκάστοτε πελάτη της παραγγελίας / προσφοράς.


Δείτε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τη λειτουργία της εφαρμογής XL Easy Offers:



Η εφαρμογή XL Easy Offers με τις στήλες που βλέπετε στο παραπάνω βίντεο, παρέχεται στην τιμή των 90 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal πατώντας στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας, ή στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας.


Με ένα μικρό επιπλέον αντίτιμο που θα συμφωνήσουμε εκ των προτέρων, μπορούμε να προσθέσουμε νέες στήλες και λειτουργίες στην εφαρμογή.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib