Post Page Advertisement [Top]




Γνωρίστε τον πιο απλό τρόπο για να φτιάχνετε εβδομαδιαία προγράμματα με το Excel.

Αναπτύξαμε μια μέθοδο για να δημιουργείτε με ευκολία προγράμματα και ημερολόγια.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω σύντομο βίντεο που περιέχει ένα παράδειγμα προγράμματος φροντιστηρίου, ο χρήστης πρώτα επιλέγει τις επιθυμητές περιοχές (ημέρες και ώρες) και στη συνέχεια κάνοντας διπλό κλικ στο μάθημα, οι περιοχές αυτές συμπληρώνονται αυτόματα με τον κωδικό του μαθήματος. Αφήνοντας το ποντίκι πάνω σε μια περιοχή, εμφανίζεται σχόλιο με τις επιπλέον πληροφορίες κάθε καταχώρισης (στο παράδειγμά μας, ο τίτλος του μαθήματος και ο καθηγητής που το διδάσκει).

Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα να σβήσετε εγγραφές και να τις ξανασυμπληρώσετε, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός ούτε στο μέγεθος του ημερολογίου, ή το πλήθος των επιλογών προς συμπλήρωση.

Βίντεο:


Η εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις δικές σας απαιτήσεις και να παραμετροποιηθεί σχεδόν σε όλα τα επιμέρους συστατικά της, όπως για παράδειγμα το ωρολόγιο πρόγραμμα, τις ημέρες που θα περιλαμβάνονται, τις γραμμές ανά ημέρα, κτλ.

Αν σας ενδιαφέρει η εφαρμογή δημιουργίας προγραμμάτων, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας για να μας στείλετε το μήνυμά σας.




Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib