Post Page Advertisement [Top]



Ιδανική εφαρμογή για φροντιστήρια και εκπαιδευτήρια που θέλουν ένα εύχρηστο και πρακτικό εργαλείο για τη διαχείριση της προόδου των μαθητών τους.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

Η εφαρμογή περιλαμβάνει τις παρακάτω βάσεις δεδομένων:
α. Μαθητές
β. Μαθήματα
γ. Καθηγητές
δ. Τάξεις - Τμήματα
ε. Σχολικές Χρονιές

Δημιουργείται μια καρτέλα για κάθε μαθητή και για κάθε σχολική χρονιά, η οποία περιέχει τα βασικά στοιχεία του μαθητή για τη συγκεκριμένη χρονιά, τα μαθήματα που παρακολουθεί, τον καθηγητή κάθε μαθήματος και τους βαθμούς του (γραπτά, προφορικά, διαγωνίσματα, τεστ, κ.τ.λ.). 

Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να ανοίξετε οποιαδήποτε καρτέλα μαθητή, να κάνετε μεταβολές / προσθήκες και να την αποθηκεύσετε. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να δημιουργείτε αντίγραφο μιας καρτέλας με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μη χρειάζεται να εισάγετε εκ νέου όλα τα μαθήματα ενός μαθητή από χρονιά σε χρονιά.

Κάθε καρτέλα είναι σχεδιασμένη να εκτυπώνεται άψογα σε σελίδα Α4 ενώ οι στήλες της (π.χ. οι στήλες των βαθμολογιών) μπορούν να παραμετροποιηθούν από εμάς πριν την παράδοση της εφαρμογής, ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Το κόστος της εφαρμογής είναι 60 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια κόστη ή κόστος ανά χρήστη / άδεια. Συμπεριλαμβάνεται η παραμετροποίηση των στηλών της καρτέλας. Μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε άμεσα την εφαρμογή στο email σας με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal πατώντας στο παρακάτω κουμπί, ή στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib