Post Page Advertisement [Top]




Η δημιουργία ενός flow chart στο Excel δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Δείτε το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης.

Μια εφαρμογή στο Excel, κατάλληλη για την άμεση δημιουργία οργανογραμμάτων, διαγραμμάτων ροής, ακόμη και οικογενειακών δένδρων.

Πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά της εφαρμογής, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα τα διαγράμματά σας, με κουτάκια και βέλη που τα συνδέουν αυτόματα. Μπορείτε φυσικά να αλλάξετε τις συνδέσεις αυτές και χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες λειτουργίες του Excel, να αλλάξετε χρώμα, κατεύθυνση, σχήμα τόσο στα βέλη όσο και στα κουτιά του διαγράμματός σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την εργασία σας έχετε τη δυνατότητα να εξάγετε το οργανόγραμμα (ή διάγραμμα ροής, ή το οικογενειακό δένδρο) που δημιουργήσατε σε αρχείο μορφής PDF, έτοιμο για αποστολή ή/και αποθήκευση στο αρχείο σας.

Δείτε στο βίντεο ένα απλό παράδειγμα χρήσης της εφαρμογής για να διαπιστώστε την πρακτικότητα, την ευχρηστία και την ταχύτητα με την οποία μπορείτε να φτιάχνετε τα δικά σας διαγράμματα:


Η εφαρμογή Flow Chart παρέχεται στην εφάπαξ τιμή των 29,90 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη, και μπορείτε να την αποκτήσετε άμεσα με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal, είτε στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.


Επειδή πρόκειται για custom εφαρμογή στο Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω ώστε να είναι απόλυτα σύμφωνη με τις δικές σας προδιαγραφές και απαιτήσεις.


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib