Post Page Advertisement [Top]




Αποκτήστε άμεση ενημέρωση για την εικόνα της αποθήκης σας, τις εισαγωγές προϊόντων, τα αποθέματα και την αξία τους, καθώς και τις πωλήσεις σε τεμάχια και αξίες.

Σύντομη περιγραφή της εφαρμογής διαχείρισης αποθήκης

1. Η καρτέλα αποθήκης




Στην πρώτη καρτέλα της εφαρμογής βλέπετε όλα τα προϊόντα σας ως εξής: κωδικός είδους, περιγραφή, τιμή αγοράς, τιμή πώλησης, τρέχον απόθεμα, όριο αποθέματος και αξία αποθέματος. Το όριο αποθέματος το επιλέγετε εσείς ανά είδος ώστε η εφαρμογή να χρωματίζει με κόκκινη απόχρωση τα είδη των οποίων το απόθεμα έχει πέσει κάτω από το όριο, ώστε να προχωρήσετε σε αναπαραγγελία. Μπορείτε φυσικά σε αυτή την καρτέλα να ανοίξετε νέα είδη ή να επεξεργαστείτε τους υπάρχοντες κωδικούς, πχ να αλλάξετε μια τιμή αγοράς, τιμή πώλησης κτλ. 

Στο παράδειγμα χρήσης που παρουσιάζουμε σε αυτή την ανάρτηση, υποθέτουμε ότι μια εταιρία έχει 3 βασικές κατηγορίες ειδών, θέρμανσης, ψύξης και αναλώσιμα, ενώ σε κάθε κατηγορία έχει από 10 διαφορετικά είδη.

Επιλέγοντας διάφορα φίλτρα στις στήλες της καρτέλας, μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε όλα τα είδη μια κατηγορίας, βλέπετε τα υποσύνολα της επιλογής σας. Στην παρακάτω εικόνα έχουμε επιλέξει όλα τα είδη της κατηγορίας "Ψύξη" και βλέπουμε δεξιά τα συνολικά τεμάχια και τη συνολικά αξία του αποθέματος της συγκεκριμένης κατηγορίας.


Νέα δυνατότητα: προσθέσαμε τις στήλες Συνολικός Τζίρος, Συνολικό Κέρδος και Μέσο Περιθώριο Κέρδους στον πίνακα προϊόντων ώστε με μια ματιά να βλέπετε την απόδοση κάθε προϊόντος. Οι στήλες αυτές διαθέτουν φίλτρα όπως και οι υπόλοιπες του πίνακα, με τα οποία μπορείτε να ταξινομήσετε τα προϊόντα με βάση τον τζίρο, τα κέρδη ή το περιθώριο, να εμφανίσετε το Top 10 των προϊόντων σας κτλ.



2. Η φόρμα δημιουργίας κινήσεων εισαγωγής και εξαγωγής




Με την εύχρηστη αυτή φόρμα περνάμε τις κινήσεις μας στην εφαρμογή. Ο τρόπος είναι πολύ πρακτικός: στην καρτέλα αποθήκης, κάνουμε διπλό κλικ στους κωδικούς των ειδών που θέλουμε είτε να εισάγουμε (αγορά), είτε να εξάγουμε (πώληση) από την αποθήκη μας. Στη συνέχεια, στη φόρμα κινήσεων επιλέγουμε τον τύπο της κίνησης, επιλέγουμε την ημερομηνία της κίνησης και συμπληρώνουμε τις ποσότητες ανά είδος. Αν πρόκειται για πώληση ειδών (εξαγωγή), η φόρμα γίνεται πορτοκαλί και έρχονται αυτόματα οι τιμές πώλησης των ειδών. Αν πρόκειται για αγορά ειδών (εισαγωγή), η φόρμα γίνεται μπλε και αντίστοιχα έρχονται αυτόματα οι τιμές αγοράς των προϊόντων, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα:
Νέα δυνατότητα: προσθέσαμε τη στήλη Περιθωρίου Κέρδους στις κινήσεις εξαγωγών ώστε να ενημερώνεστε για το ποσοστό κέρδους κάθε είδους που εξάγετε από την αποθήκη σας. 

3. Η καρτέλα κινήσεων



Εδώ αποθηκεύονται όλες οι κινήσεις ειδών που περνάμε στην εφαρμογή. Και πάλι, με τη χρήση των ενσωματωμένων φίλτρων μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε επιλογή, όπως για παράδειγμα "όλες οι πωλήσεις της κατηγορίας Θέρμανσης για την περίοδο Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2020", και άμεσα βλέπουμε τα συγκεντρωτικά στοιχεία της επιλογής μας στο πάνω μέρος της οθόνης.

Νέα δυνατότητα: προσθέσαμε τα στατιστικά κέρδους σε συνέχεια των άλλων συγκεντρωτικών πεδίων στο πάνω δεξιά μέρος του πίνακα.


4. Η συγκεντρωτική αναφορά 



Χρησιμοποιώντας την αναφορά έχετε άμεση εικόνα των συνολικών εισαγωγών και εξαγωγών σε ποσότητες και αξίες για συγκεκριμένο διάστημα που επιλέγετε. Πατώντας στα κουμπιά "Λεπτομέρειες" βλέπετε αναλυτικά όλες τις κινήσεις εισαγωγών ή εξαγωγών του επιλεγμένου διαστήματος.

Νέα δυνατότητα: προσθέσαμε τα νέα πεδία που παρουσιάζουν το συνολικό κέρδος και το μέσο περιθώριο κέρδους για την επιλεγμένη περίοδο.


5. Η αναφορά γραφήματος



Έχετε στη διάθεσή σας άλλη μια δυναμική αναφορά για να βλέπετε τα στατιστικά στοιχεία των κινήσεων της αποθήκης σας. Μπορείτε να επιλέξετε χρονικές περιόδους, κατηγορίες ειδών ή μεμονωμένους κωδικούς και να δείτε τις αγορές ή/και τις πωλήσεις τους.


Δείτε ένα σύντομο βίντεο παρουσίασης της εφαρμογής (έκδοση πριν τον Φεβρουάριο 2021):



Η εφαρμογή κοστίζει 90 ευρώ εφάπαξ, χωρίς άλλα κόστη, ετήσια ή ανά χρήστη. Μπορείτε να την αποκτήσετε με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal πατώντας στο παρακάτω κουμπάκι, ή στέλνοντας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.


Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω ώστε να είναι σύμφωνη με τις δικές σας προδιαγραφές και απαιτήσεις.



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib