Post Page Advertisement [Top]



Οι νέες εκδόσεις των δημοφιλών εφαρμογών γραφείου θα υποστηρίζουν και τη δυνατότητα dark mode. 

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει τη νέα έκδοση του Excel και των υπόλοιπων εφαρμογών του Office για Windows και για Mac, στο δεύτερο μισό του 2021.

Η εταιρεία είπε ότι θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που έρχονται στο Office 2021 στο μέλλον. Από τις πληροφορίες που έχουν "διαρεύσει" μέχρι στιγμής πάντως, θα περιλαμβάνει δυνατότητες όπως υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας, βελτιώσεις προσβασιμότητας και λειτουργίες όπως Dynamic Arrays και XLOOKUP στο Excel.

Η υποστήριξη της νέας σουίτας εφαρμογών από τη Microsoft θα διαρκεί για πέντε χρόνια, ενώ το πακέτο θα παρέχεται με ένα αντίτιμο και όχι απαραίτητα μέσω της συνδρομής στο Microsoft 365.

Η νέα σκοτεινή λειτουργία στο Word.
Πηγή εικόνας: Microsoft


Η Microsoft προσφέρει ένα μοντέλο βάσει συνδρομών που ονομάζεται 365, το οποίο προσφέρει τις τελευταίες εκδόσεις για προϊόντα όπως τα Word, Excel, PowerPoint και άλλες εφαρμογές με μηνιαία ή ετήσια χρέωση. Κοστίζει 69 ευρώ ετησίως για μία ατομική συνδρομή ή 99 ευρώ ετησίως για ένα οικογενειακό πακέτο που υποστηρίζει έως και έξι άτομα.


Πηγή κεντρικής φωτογραφία: answers.microsoft.com


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib