Εφαρμογή Recipe Builder για τη δημιουργία και κοστολόγηση συνταγών μαγειρικής - Εφαρμογες Excel | Ετοιμες και Κατα Παραγγελια | Για επιχειρησεις και ιδιωτες

Post Page Advertisement [Top]Το Excel είναι ιδανικό εργαλείο για να δημιουργείτε και να κοστολογείτε συνταγές, είτε για οικιακή, είτε για επαγγελματική χρήση!


Κάνετε τα "μαγικά" σας στην κουζίνα καθημερινά, αλλά σκεφτήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να έχετε ένα ισχυρό εργαλείο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει και να αναδείξει όλες τις συνταγές σας και ταυτόχρονα να σας βοηθήσει να χτίσετε και να υπολογίσετε το κόστος της κάθε μίας;

Το Excel της Microsoft ως κατασκευαστής συνταγών και υπολογιστής κόστους τροφίμων

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, το Excel μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για το σπίτι ή το εστιατόριο σας.

Προσφέρει πολλές επιλογές και λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις συνταγές σας.

Ξεκινάτε ορίζοντας ένα σύντομο και ένα πλήρες όνομα για τη συνταγή σας και ορίζετε σε ποια κατηγορία ανήκει. Επίσης, ρυθμίζετε τον αριθμό των μερίδων που σκοπεύετε να δημιουργήσετε με αυτή τη συνταγή.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε κάθε συστατικό της συνταγής πιέζοντας το μικρό συν (+) κουμπί σε κάθε γραμμή και να ορίσετε μόνο την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε. Όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες (μονάδες μέτρησης, κόστος ανά μονάδα, σύνολα και κόστος ανά μερίδα) συμπληρώνονται αυτόματα στη φόρμα.

Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 4 μικρά προειδοποιητικά εικονίδια που περιγράφουν τις αλλεργίες που μπορεί να προκύψουν από τα συστατικά της συνταγής ή κάποια χαρακτηριστικά της συνταγής, και μπορείτε, επίσης προαιρετικά, να συμπληρώσετε τα βήματα που απαιτούνται για το μαγείρεμα της συνταγής σας.

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε σχόλια σχετικά με αυτή τη συνταγή.

Κάτω από τα σχόλια υπάρχει ένας πίνακας που είναι κυρίως σχεδιασμένος για επαγγελματική χρήση και υπολογίζει αυτόματα το κέρδος κάθε φορά που ορίζετε μια επιθυμητή τιμή πώλησης.

Το Excel Recipe Builder ως φύλλο απογραφής τροφίμων για το σπίτι ή στο εστιατόριο

Η διαχείριση των συστατικών με αυτήν την εφαρμογή πραγματοποιείται εύκολα με τη χρήση μιας δυναμικής φόρμας που σας επιτρέπει να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε τα συστατικά που αποθηκεύονται στο "ψηφιακό" απόθεμά σας. Το Excel Recipe Builder παρακολουθεί επίσης το απόθεμά σας και σας ειδοποιεί όταν ένα υλικό πλησιάζει σε χαμηλό απόθεμα, με όρια που εσείς ορίζετε, και αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά ιδανικό και για επαγγελματική χρήση!
Εκτυπώνοντας τις συνταγές σας

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, κάθε φύλλο συνταγών είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει τέλεια σε ένα τυποποιημένο φύλλο A4 ώστε να μπορείτε να οργανώσετε επίσης μια offline βάση δεδομένων συνταγών, αν το επιθυμείτε.

 

Recipe Builder: Επεκτάσεις και αναβαθμίσεις

Μιας και η εφαρμογή είναι custom, μπορούμε να προσθέσουμε νέα χαρακτηριστικά κατά παραγγελία. Μερικά παραδείγματα: υπολογιστής θερμίδων συνταγής, υπολογιστής διατροφικής ξίας συνταγής και ειδικά για επαγγελματική χρήση, ένα υπολογιστικό φύλλο καθημερινών πωλήσεων εστιατορίου και στατιστικές αναφορές.


Βίντεο εφαρμογής:

Το Excel Recipe Builder είναι μια ισχυρή, αλλά φιλική προς το χρήστη εφαρμογή με εξαιρετικό value-for-money, γιατί θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας για τη δημιουργία, την κοστολόγηση και την ευρετηρίαση των δικών σας ή των αγαπημένων σας συνταγών. Η τιμή της εφαρμογής είναι 119 ευρώ εφάπαξ και δεν υπάρχει κάποιο ετήσιο ή άλλο κόστος. 

Μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα την εφαρμογή πληρώνοντας μέσω του PayPal, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε μήνυμα.


Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib