Post Page Advertisement [Top]





Ένα πρακτικό και εύχρηστο ημερολόγιο για να συμπληρώνετε και να προγραμματίζετε τις μηνιαίες υποχρεώσεις / υπενθυμίσεις ανά εργαζόμενο.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

1. Μηνιαίο δυναμικό ημερολόγιο προγραμματισμού αναθέσεων σε εργαζόμενους. Κάθε μήνας είναι σε ξεχωριστή καρτέλα του Excel. Οι ημέρες είναι σε κάθετη διάταξη στην πρώτη στήλη και οι εργαζόμενοι στη σειρά στις επόμενες στήλες. Η πρώτη στήλη με τις ημερομηνίες κάθε μήνα παραμένει σταθερή ώστε να δουλεύετε με ευκολία στις στήλες των εργαζομένων.

2. Μπορείτε να αλλάζετε δυναμικά το έτος για ολόκληρο το ημερολόγιο και να ξεκινάτε από την αρχή. Φροντίζοντας αν θέλετε να έχετε πάρει αντίγραφο από το προηγούμενο έτος. 

3. Υποστηρίζει μέχρι 25 εργαζόμενους. Όταν συμπληρώνετε το όνομα ενός νέου εργαζόμενου, αυτός εμφανίζεται αυτόματα σε όλους τους μήνες ώστε να μπορείτε να του προγραμματίσετε εργασίες.

4. Μπορείτε να έχετε απεριόριστους τύπους αναθέσεων - εργασιών. Για κάθε τύπο μπορείτε να ορίσετε 4 στοιχεία μορφοποίησης με τα οποία θα φαίνεται στο ημερολόγιο: χρώμα κελιού, χρώμα γραμματοσειράς, έντονη/μη έντονη γραμματοσειρά, μοτίβο γεμίσματος κελιού. Για παράδειγμα, αν ορίσετε μία εργασία "Αναφορά Προόδου" και επιλέξετε χρώμα φόντου σκούρο μπλε, μοτίβο 25% γκρι, έντονη και λευκή γραμματοσειρά, έτσι θα εμφανίζεται στο ημερολόγιο κάθε φορά που την αναθέτετε σε κάποιον εργαζόμενο.

5. Προαιρετικά, μπορείτε να εισάγετε τις αργίες κάθε έτους στον σχετικό πίνακα ώστε οι ημερομηνίες αυτές να ξεχωρίζουν χρωματικά στο ημερολόγιο.

Η καρτέλα ρυθμίσεων της εφαρμογής


6. Η ανάθεση μιας εργασίας γίνεται πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας τις αναδυόμενες λίστες που υπάρχουν σε κάθε κελί του ημερολογίου. Μόλις επιλέξετε μία εργασία, το κελί αποκτά αυτόματα τη μορφοποίηση που έχετε ορίσει για τη συγκεκριμένη εργασία.

7. Η διαγραφή μιας ανάθεσης γίνεται επίσης πολύ εύκολα, απλά κάνετε κλικ στο επιθυμητό κελί και πατάτε το Delete στο πληκτρολόγιό σας.


Το ημερολόγιο παρέχεται στην τιμή των 29 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε άμεσα με την ασφάλεια συναλλαγών του Paypal κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας:


Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σας. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε το μήνυμά σας.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib