Post Page Advertisement [Top]


Κοστολογήστε εύκολα τις παραγγελίες σας και βρείτε την προτεινόμενη τιμή πώλησης, είτε πρόκειται για μενού συνταγών μαγειρικής, είτε για εμπορικά προϊόντα.

Περιγραφή της εφαρμογής:


1. Καρτέλα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Εδώ δημιουργείτε τη βάση των προϊόντων σας ώστε να μπορείτε μετά να τα προσθέτετε στα μενού/παραγγελίες σας. Για να προσθέσετε ένα νέο προϊόν, κάνετε κλικ στο κουμπί +Νέο και στη  συνέχεια πληκτρολογείτε ένα όνομα, το κόστος των υλικών, τα ποσοστά εργατικών και γενικών εξόδων που επιβαρύνουν το προϊόν. Τα ποσοστά αυτά υπολογίζονται με βάση το κόστος υλικών. Οι γκρίζες στήλες υπολογίζονται αυτόματα από την εφαρμογή κοστολόγησης.


2. Καρτέλα ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ
Εδώ δημιουργείτε και αποθηκεύετε τις κοστολογήσεις σας. Πληκτρολογείτε και πάλι μόνο στα πράσινα κελιά, ενώ τα υπόλοιπα υπολογίζονται από την εφαρμογή. 

Αρχικά γράφετε ένα όνομα που θα χαρακτηρίζει μοναδικά το μενού/παραγγελία σας και αν θέλετε προσθέτετε και το όνομα του πελάτη. Στη συνέχεια, κάνετε διπλό κλικ στο κελί Επιλογής Προϊόντων για να επιλέξετε ένα προϊόν από την αναδυόμενη φόρμα και μετά ορίζετε την ποσότητα του και κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη.

Μόλις προσθέσετε όλα τα προϊόντα, πληκτρολογήστε το επιθυμητό περιθώριο κέρδους ώστε η εφαρμογή να μπορεί να υπολογίσει την προτεινόμενη τιμή πώλησης. Όταν τελειώσετε, κάνετε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης.


3. Καρτέλα ΑΡΧΕΙΟ
Σε αυτό τον πίνακα αποθηκεύονται όλες οι κοστολογήσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουτί αναζήτησης παραγγελίας/μενού ή τα φίλτρα του Excel που βρίσκονται στον τίτλο κάθε στήλης για να φιλτράρετε και να απομονώσετε δεδομένα. Κάθε φορά που εφαρμόζετε ένα φίλτρο τα γενικά σύνολα στο πάνω μέρος του πίνακα προσαρμόζονται υπολογίζοντας μόνο τις εγγραφές που εμφανίζονται. Μπορείτε να βγάλετε εύκολα όλα τα φίλτρα που εφαρμόζετε στον πίνακα κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί πάνω αριστερά.


4. Καρτέλα ΑΝΑΦΟΡΑ
Σε αυτή την καρτέλα βλέπετε τους τζίρους και τα κέρδη για το διάστημα που επιλέγετε. Η αναφορά μπορεί να δείξει μηνιαία, τριμηνιαία ή ετήσια αποτελέσματα. Το γράφημα που τη συνοδεύει ανανεώνεται αυτόματα κάθε φορά που ανανεώνεται και η αναφορά. 

Μπορείτε να εκτυπώσετε ή να εξάγετε την αναφορά σε αρχείο PDF κάνοντας κλικ στα αντίστοιχα κουμπιά.


Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 120 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib