Post Page Advertisement [Top]





Δημιουργήστε εύκολα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς κειμένου με βάση τις λέξεις και φράσεις - κλειδιά που ορίζετε. Μια εφαρμογή Excel ιδιαίτερα χρήσιμη αν κάνετε καθημερινά  πολλές αναζητήσεις στο Google.


Η εφαρμογή αποτελείται από δύο μέρη:


1. Εισαγωγή των λέξεων - φράσεων που σας ενδιαφέρουν.

Γίνεται στο φύλλο Input:

Έχετε 6 διαθέσιμες στήλες και απεριόριστες γραμμές ώστε να εισάγετε τις λέξεις και φράσεις από τις οποίες θα δημιουργηθούν όλοι οι συνδυασμοί. Στο παράδειγμα της παραπάνω εικόνας, θέλουμε να δημιουργήσουμε όλους τους πιθανούς για ξενοδοχεία πολυτελείας ή boutique, κοντά στη Νέα Υόρκη ή την Ουάσιγκτον, που παρέχουν μπαρ στον τελευταίο όροφο ή αίθουσες συναντήσεων. 


2. Δημιουργία όλων των συνδυασμών:


Με το πάτημα ενός κουμπιού, δημιουργούνται άμεσα όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί των λέξων/φράσεων που εισάγατε, στην τελευταία στήλη του πίνακα του φύλλου Output. Κάνοντας διπλό κλικ σε οποιοδήποτε από τα κελιά της στήλης αυτής, ανοίγει αυτόματα ο προκαθορισμένος φυλλομετρητής του υπολογιστή σας και κάνει αναζήτηση της επιλεγμένης φράσης στη μηχανή αναζήτησης Google.


Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 70 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib