Post Page Advertisement [Top]





Συμπληρώστε το μηναίο πρόγραμμα εργασίας του προσωπικού της επιχείρησής σας σε ελάχιστο χρόνο!

Μια εφαρμογή που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας γλυτώσει πολύ χρόνο από τη δημιουργία των μηνιαίων προγραμμάτων εργασίας του προσωπικού σας.

Η εφαρμογή αποτελείται από τις παρακάτω ενότητες:

1. Επιλογές


Σε αυτό το φύλλο εισάγετε έναν τίτλο που θα εμφανίζεται στις αναφορές της εφαρμογής. Επίσης επιλέγετε κάθε φορά το μήνα και το έτος που θα αφορά ο προγραμματισμός σας αλλά και το εργάσιμο ωράριο της επιχείρησής σας (διαθέσιμα είναι τα 08.30-20.30, 08.00-20.00 και 09.00-21.00). Τέλος, από εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε τις δύο αναφορές της εφαρμογής: Μηνιαίο πρόγραμμα ανά εργαζόμενο και Μηναίο πρόγραμμα ανά ημερομηνία.


2. Προσωπικό


Εδώ εισάγετε τα ονοματεπώνυμα των εργαζομένων σας και επιλέγετε ποιοι θα συμμετέχουν στον τρέχων προγραμματισμό και ποιοι όχι. Για να συμπεριλάβετε έναν εργαζόμενο στον προγραμματισμό κάνετε διπλό κλικ στη στήλη "Συμμετέχει" ώστε να εμφανιστεί η τιμή True. Αν κάνετε ξανά διπλό κλικ στο κελί, η τιμή αλλάζει σε False και ο εργαζόμενος αφαιρείται από τον τρέχοντα προγραμματισμό.


3. Ωράρια


Εδώ δημιουργείτε και ρυθμίζετε τα ωράρια και τις άδειες που θέλετε να είναι διαθέσιμα προς επιλογή όταν ετοιμάζετε το μηνιαίο πρόγραμμα. Η εφαρμογή διαθέτει ήδη πλήθος ωραρίων και αδειών αλλά μπορείτε να τα μεταβάλλετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας.


4. Δημιουργία προγράμματος ανά εργαζόμενο


Κάνοντας διπλό κλικ στο όνομα ενός εργαζομένου στο φύλλο Προσωπικό, ανοίγει η φόρμα προγραμματισμού για τον επιλεγμένο εργαζόμενο, τον επιλεγμένο μήνα και το επιλεγμένο έτος.

Για να ορίσετε τα ωράρια και τις άδειες κάνετε πρώτα κλικ στο επιθυμητό ωράριο ή τύπο άδειας και μετά κάνετε διαδοχικά κλικ στις ημερομηνίες του προγράμματος που θέλετε να ισχύει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πόσο εύκολη είναι η διαδικασία και ότι στην ουσία είναι θέμα δευτερολέπτων να δημιουργήσετε το μηναίο πρόγραμμα ενός εργαζομένου!



5. Αναφορές
Η εφαρμογή παρέχει δύο έτοιμες αναφορές: Μηνιαίο πρόγραμμα ανά εργαζόμενο και Μηναίο πρόγραμμα ανά ημερομηνία, δείγματα των οποίων μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες:




Το κόστος της εφαρμογής είναι 170 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα και να την παραλάβετε στο email σας με την ασφάλεια συναλλαγών του Paypal, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας:

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την εφαρμογή με κατάθεση στην τράπεζα Alpha, σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές σας. Επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε για να συζητήσουμε την παραμετροποίηση της δικής σας εφαρμογής και να σας  ενημερώσουμε αν θα υπάρξει τυχόν επιπλέον κόστος για την παραμετροποίηση.



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib