Post Page Advertisement [Top]





Ειδική εφαρμογή για τη διαχείριση ΚΔΑΠ: Οργανώστε τις δραστηριότητες, τις χρεώσεις, τις πληρωμές και τα υπόλοιπα των πελατών σας.

Η εφαρμογή αποτελείται από τις παρακάτω ενότητες:

1. ΜΑΘΗΤΕΣ
Εδώ εισάγετε τα βασικά στοιχεία των μαθητών σας. Για εισαγωγή νέου μαθητή κάνετε κλικ στο κουμπί "Νέος Μαθητής" και συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας και τυχόν παρατηρήσεις. Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα, για κάθε μαθητή, τις συνολικές χρεώσεις που τού έχουν γίνει, τις συνολικές πληρωμές που έχει κάνει, το τυχόν ανοιχτό υπόλοιπο και την ημερομηνία τελευταίας πληρωμής. 

Κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί ΠΡΟΒΟΛΗ της στήλης ΙΣΤΟΡΙΚΟ, βλέπουμε το ιστορικό δραστηριοτήτων και πληρωμών κάθε μάθητη. 


2. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Είναι ο πίνακας των διαθέσιμων δραστηριοτήτων που παρέχετε. Εισάγετε μια νέα με το κουμπί στο πάνω αριστερό μέρος του πίνακα και γράφετε τον τίτλο της δραστηριότητας, τη συνολική διάρκεια και την τιμή. Οι δραστηριότητες που εισάγετε εδώ είναι διαθέσιμες για να τις επιλέξετε όταν καταχωρείτε τις κινήσεις των μαθητών, όπως θα δούμε παρακάτω.


3. ΒΑΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
Εδώ καταχωρείτε όλες τις κινήσεις μαθητών / δραστηριοτήτων. Κάνετε κλικ στο κουμπί "Νέα Κίνηση" και ανοίγει αυτόματα μία νέα γραμμή. Η σημερινή ημερομηνία είναι συμπληρωμένη στην πρώτη στήλη αλλά μπορείτε φυσικά να την αλλάξετε γράφοντας μία άλλη ή κανοντας διπλό κλικ στο κελί ημερομηνίας για να επιλέξετε ημερομηνία από αναδυόμενο ημερολόγιο. 

Στη συνέχεια κάνετε διπλό κλικ στο κελί του μαθητή και επιλέγετε μαθητή από την αναδυόμενη φόρμα. Παρόμοια, κάνοντας διπλό κλικ στο κελί δραστηριότητας επιλέγετε δραστηριότητα. Με διπλό κλικ στο κελί ώρας επιλέγετε την ώρα έναρξης της δραστηριότητας και η ώρα λήξης συμπληρώνεται αυτόματα (μπορείτε να την αλλάξετε επίσης με διπλό κλικ). Το ίδιο ισχύει για τη χρέωση της δραστηριότητας.


4. ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
Εδώ περνάτε όλες τις εισπράξεις των πελατών σας. Ο πίνακας λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τον πίνακα κινήσεων.

Μπορείτε να εκτυπώσετε απλή απόδειξη είσπραξης για κάθε είσπραξη που δέχεστε κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ στα δεξιά κάθε είσπραξης.



5. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΘΗΤΗ

Πρόκειται για μία εύχρηστη αναφορά που παρουσιάζει όλες τις δραστηριότητες και τις πληρωμές που έκανε κάθε παιδί σε χρονικό διάστημα που επιλέγετε. Έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε ή/και να εξάγετε την αναφορά σε αρχείο PDF.




Η εφαρμογή παρέχεται στην τιμή των 190 ευρώ και η πληρωμή είναι εφάπαξ χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα και να την παραλάβετε στο email σας, πληρώνοντας με την ασφάλεια συναλλαγών του Paypal (κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπάκι παραγγελίας) ή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha (στείλτε μας μήνυμα ώστε να σας στείλουμε τα στοιχεία κατάθεσής στο email σας). 


Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις ανάγκες και προδιαγραφές σας. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com ώστε να συζητήσουμε για την παραμετροποίηση της εφαρμογής σας καθώς και να σας ενημερώσουμε αν θα υπάρξει τυχόν επιπλέον κόστος. 

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib