Post Page Advertisement [Top]



Ένα πρόγραμμα ιδανικό για τη διαχείριση των καθημερινών συναλλαγών σας. Απευθύνεται σε  μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να οργανώνουν και να ενημερώνονται για τα δύο πιο βασικά δεδομένα της εταιρίας τους, τις εισπράξεις και τις πληρωμές, εύκολα και άμεσα.

"Πως μπορώ να διαχειρίζομαι τις καθημερινές εισπράξεις μου και να βλέπω συγκριτικά στατιστικά με τα προηγούμενα έτη;"


Με την εφαρμογή Excel SBM κάθε φορά που εισάγετε την είσπραξη της ημέρας, αυτόματα βλέπετε τις εισπράξεις της ίδιας μέρας για όλα τα προηγούμενα έτη που βρίσκονται στο ιστορικό αρχείο της εφαρμογής. Μπορείτε έτσι να έχετε μια άμεση εικόνα για την πορεία και την εποχικότητα των εισπράξεών σας.



"Πώς μπορώ να διαχειρίζομαι εύκολα τα τιμολόγια των προμηθευτών μου καθώς και τις πληρωμές που τούς κάνω;"


Το Excel SBM κάνει πολύ εύκολη την οργάνωση των τιμολογίων που δέχεστε από τους προμηθευτές σας καθώς και τις πληρωμές σας προς αυτούς. Η εισαγωγή ενός τιμολογίου γίνεται με την παρακάτω φόρμα, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα:


Επιλέγετε τον προμηθευτή σας από τη λίστα και εισάγετε τον αριθμό τιμολογίου. Με τα πλαϊνά κουμπάκια μπορείτε εύκολα να περάσετε την ημερομηνία του τιμολογίου και τέλος γράφετε το συνολικό ποσό του. 

Για τις πληρωμές που κάνετε, χρησιμοποιείτε μια αντίστοιχη φόρμα: 


Η διαδικασία είναι επίσης πολύ απλή: βρίσκετε το συγκεκριμένο τιμολόγιο προμηθευτή στον ειδικό πίνακα και κάνετε διπλό κλικ στον αριθμό του. Αυτόματα συμπληρώνεται η παραπάνω φόρμα και εσείς πρέπει απλά να εισάγετε την ημερομηνία που κάνετε την πληρωμή σας, το ποσό και τον τρόπο πληρωμής.


"Πως μπορώ να βλέπω κάποια βασικά στατιστικά πληρωμών και εισπράξεων της επιχείρησής μου;"


Παρέχονται μερικοί βασικοί στατιστικοί δείκτες:

Μπορείτε να έχετε μια πολύ γρήγορη εικόνα του υπολοίπου ενός προμηθευτή σας αλλά και τις αναλυτικές κινήσεις του, μέσω του ιστορικού του:


Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα να συγκρίνετε τις εισπράξεις που κάνατε σε δύο διαφορετικές περιόδους που εσείς επιλέγετε:



Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel είναι απόλυτα παραμετροποιήσιμη και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Αν χρειάζεστε κάποιες προσθήκες στις λειτουργίες ή τα στατιστικά της, απλά επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Η εφαρμογή Excel SBM παρέχεται στην τιμή των 120 ευρώ, χωρίς άλλα κόστη, ετήσια ή ανά άδεια / χρήστηΜπορείτε να την παραγγείλετε μέσω του PayPal και να την παραλάβετε στο email σας μαζί με απλές οδηγίες για τη χρήση της, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί:



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib