Post Page Advertisement [Top]



Χρησιμοποιήστε το Excel για να δημιουργήσετε αρχεία ICS και CSV για εισαγωγή στο Google Calendar και σε άλλες εφαρμογές ημερολογίου.

Μια εφαρμογή Excel - δύο εργασίες ημερολογίου!

Με την εφαρμογή που ετοιμάσαμε, μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε ένα ημερολόγιο εργασιών/υπενθυμίσεων και να παράγετε με αυτόματο τρόπο αρχεία CSV και ICS τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να εισάγετε μαζικά σε άλλες εφαρμογές. Και οι δύο παραπάνω τύποι αρχείων δημιουργούνται αυτόματα και με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές που απαιτούνται από τις δημοφιλείς εφαρμογές ημερολογίου.


1. Πώς θα δημιουργήσετε αρχεία ημερολογίου CSV για εισαγωγή σε άλλα αρχεία Excel και στο Google Sheets

Το πρώτο βήμα είναι να καταχωρίσετε όλες τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν στο ημερολόγιο. Αυτό γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο με τη δυναμική φόρμα που μπορείτε να δείτε και στην κεντρική εικόνα παραπάνω.

Γράφετε την ημερομηνία, τον τίτλο που θέλετε να έχει η εργασία/υπενθύμιση και προαιρετικά μια σύντομη περιγραφή.

Αφού καταχωρίσετε όλες τις ημερομηνίες, από το φύλλο CSV μπορείτε πολύ εύκολα αρχικά να δείτε, και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε αυτόματα το ειδικό αρχείο CSV με όλες τις ημερομηνίες που καταχωρίσατε.



Στη συνέχεια αυτό το αρχείο μπορεί να εισαχθεί με αυτόματο τρόπο σε άλλες εφαρμογές, όπως το Google Sheets και να έχετε έτσι τη λίστα των ημερομηνιών σε όποια εφαρμογή σας είναι απαραίτητη.


2. Πώς θα δημιουργήσετε αρχεία ημερολογίου ICS για αυτόματη εισαγωγή στο Google Calendar, το Microsoft Outlook και σε άλλες εφαρμογές.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με παραπάνω: αφού καταχωρίσετε τις ημερομηνίες εργασιών/υπενθυμίσεων που σας ενδιαφέρουν (καταχωρούνται μόνο μια φορά και μπορείτε να δημιουργήσετε τόσο τα αρχεία CSV όσο και τα αρχεία ICS), ανοίγετε το αντίστοιχο φύλλο με το οποίο μπορείτε να δείτε και να ελέγξετε το αρχείο ICS που δημιουργήθηκε και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε αυτόματα στον δίσκο του υπολογιστή σας.



Μετά μπορείτε να το εισάγετε πολύ εύκολα στο Google Calendar, το Outlook της Microsoft και σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ημερολογίου δέχεται αρχεία ICS.


Πώς μπορώ να αποκτήσω την εφαρμογή;

Η εφαρμογή Calendar Files Creator κοστίζει 49 ευρώ εφάπαξ, χωρίς άλλα κόστη, ετήσια ή ανά άδεια / χρήστη. Είναι δυνατόν επίσης να την παραμετροποιήσουμε με βάση πιο εξειδικευμένες ανάγκες αν το επιθυμείτε.

Μπορείτε να την παραγγείλετε και να την παραλάβετε στο email σας πατώντας στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας μέσω του Paypal.




Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib