Post Page Advertisement [Top]



Μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πολλαπλές λίστες γεγονότων σε ένα ημερολόγιο στο Excel.

Είναι συχνή η ανάγκη να οργανώνουμε τις εργασίες, τις υπενθυμίσεις και τις εκκρεμότητές μας σε ένα ημερολόγιο.

Με την εφαρμογή Excel που ετοιμάσαμε, μπορείτε να οργανώνετε όλα τα παραπάνω σε ξεχωριστές λίστες, όπως για παράδειγμα: προσωπικές εκκρεμότητες, επαγγελματικές εκκρεμότητες, αργίες και διακοπές, συναντήσεις και ραντεβού κτλ. 

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τη λειτουργία και την ευχρηστία της εφαρμογής στο παρακάτω βίντεο: 



Ένα ημερολόγιο στο Excel με χρωματιστές λίστες γεγονότων

Κάθε λίστα έχει το δικό της χρώμα ώστε να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Για κάθε λίστα επιλέγετε ένα όνομα και ένα χρώμα και στη συνέχεια εισάγετε τα γεγονότα της. Για κάθε γεγονός επιλέγετε την ημερομηνία του, έναν τίτλο και φυσικά τη λίστα στην οποία ανήκει.

Ανοίγοντας το ημερολόγιο, επιλέγετε μια ημερομηνία έναρξης και αυτόματα θα δημιουργηθούν οι επόμενοι 12 μήνες, απεικονίζοντας όλα τα γεγονότα που έχετε προγραμματίσει, για όλες τις λίστες.


Δείτε μία λίστα τη φορά ή όλα τα γεγονότα του ημερολογίου ταυτόχρονα

Στη συνέχεια μπορείτε να φιλτράρετε όποια λίστα σας εξυπηρετεί κάθε φορά ώστε να απομονώσετε μόνο τα δικά της γεγονότα στο ημερολόγιο ή να επιλέξετε να δείτε ταυτόχρονα όλα τα γεγονότα που βρίσκονται σε όλες τις λίστες. Κάνοντας διπλό κλικ σε κάποια ημερομηνία που περιέχει γεγονός, ανοίγει το συγκεκριμένο γεγονός και βλέπετε τις λεπτομέριές του.


Πρόκειται για μια δυναμική εφαρμογή ημερολογίου στο Excel που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι πολύ εύχρηστη και γρήγορη και μπορείτε να την αποκτήσετε στην εφάπαξ τιμή των 59 ευρώ, χωρίς άλλα κόστη, ετήσια ή ανά άδεια/χρήστη.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω του PayPal, πατώντας στο παρακάτω κουμπί.



Επειδή πρόκειται για custom εφαρμογή στο Excel, μπορεί να επεκταθεί και να αναβαθμιστεί με βάση πιο εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Σε αυτή την περίπτωση, θα χαρούμε να λάβουμε ένα μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Δείτε και άλλες εφαρμογές ημερολογίου που μπορείτε να αποκτήσετε, κάνοντας κλικ εδώ.



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib