Post Page Advertisement [Top]





Γνωρίστε το Excel Ultra Calendar, το δυναμικό ημερολόγιο που διαχειρίζεται τις υπενθυμίσεις και τις εκκρεμότητές σας, εύκολα και πρακτικά!

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

1. Μηνιαίο δυναμικό ημερολόγιο υπενθυμίσεων σε μορφή Excel. Επιλέγετε μήνα και έτος και βλέπετε τις υπενθυμίσεις που έχετε καταχωρίσει με διαφορετικά χρώματα που εσείς επιλέγετε. Λειτουργεί για όλα τα έτη, είτε στο παρελθόν, είτε στο μέλλον.



2. Χρησιμοποιώντας την καρτέλα Επιλογές μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε ένα λογότυπο που αυτόματα θα εισαχθεί σε όλες τις καρτέλες της εφαρμογής, ή να εισάγετε τον τίτλο που επιθυμείτε να εμφανίζεται στην κορυφή του ημερολογίου.

3. Στην ίδια καρτέλα μπορείτε επίσης να επιλέξετε χρωματικό συνδυασμό για το ημερολόγιο ή να φτιάξετε μέχρι 3 δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς, κάνοντας διπλό κλικ στα διαθέσιμα χρώματα.

4. Μπορείτε τέλος να επιλέξετε τον μέγιστο αριθμό υπενθυμίσεων ανά ημέρα (από 1 έως 7 υπενθυμίσεις / ημέρα).



5. Στην καρτέλα Βάση Δεδομένων καταχωρείτε τις εγγραφές που θέλετε να εμφανίζονται στο ημερολόγιο. Η καταχώριση είναι πολύ εύκολη και γίνεται ως εξής:

α. Κάνετε κλικ στο κουμπί Νέα Εγγραφή.
β. Στο πεδίο Ημερομηνία, είτε γράφετε απευθείας την ημερομηνία υπενθύμισης, είτε κάνετε διπλό κλικ και επιλέγετε ημερομηνία από το αναδυόμενο ημερολόγιο.
γ. Γράφετε έναν τίτλο και με διπλό κλικ επιλέγετε το χρώμα της υπενθύμισης. Αν θέλετε μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα της γραμματοσειράς. Τα χρώματα που επιλέγετε σε αυτό το πεδίο, θα εμφανίζονται αυτούσια στο ημερολόγιο.
δ. Προαιρετικά συμπληρώνετε τα υπόλοιπα πέντε Βοηθητικά Πεδία με όσες πληροφορίες θέλετε να συνοδεύουν τη συγκεκριμένη υπενθύμιση. Οι πληροφορίες αυτές φαίνονται με τη μορφή Σχολίου (Comment) στο ημερολόγιο, όταν αφήνετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω σε μία υπενθύμιση.

Μπορείτε να διαγράψετε μια υπενθύμιση από τη βάση (και κατά συνέπεια και από το ημερολόγιο), κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί Χ στα δεξιά της βάσης δεδομένων.


6. Στο Ημερολόγιο, μπορείτε να αλλάξετε μήνα/έτος με τα κουμπάκια +/- στο πάνω μέρος της οθόνης. Κάθε φορά που κάνετε μια επιλογή, το ημερολόγιο συμπληρώνεται αυτόματα με τις υπενθυμίσεις του επιλεγμένου μήνα. Όποτε θέλετε μπορείτε να ανανεώσετε το Ημερολόγιο πατώντας στο κουμπί Ανανέωσης στα αριστερά.

7. Μπορείτε τέλος να εκτυπώσετε το ημερολόγιο ή να το εξάγετε σε μορφή αρχείου PDF. Και στις δύο περιπτώσεις το ημερολόγιο είναι σχεδιασμένο να καταλαμβάνει μία σελίδα Α4.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο που παρουσιάζει τη λειτουργία της εφαρμογής:




Η τιμή της εφαρμογής είναι 20 ευρώ εφάπαξ. Δεν υπάρχουν ετήσια κόστη ή κόστος ανά χρήστη / άδεια. Μπορείτε να παραγγείλετε το ημερολόγιο με την ασφάλεια συναλλαγών του Paypal πατώντας στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας και να το παραλάβετε στο email σας.


Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορούμε να την προσαρμόσουμε στις επιθυμίες / απαιτήσεις σας και να την εμπλουτίσουμε με επιπρόσθετες λειτουργίες. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας για να μας στείλετε ένα μήνυμα.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib