Post Page Advertisement [Top]



Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τις νέες λειτουργίες, τα διαγράμματα και τις συναρτήσεις MS Excel 2019 και το Office 365:

Video




Νέες συναρτήσεις του Excel

CONCAT
Αυτή η νέα συνάρτηση μοιάζει με την CONCATENATE, αλλά είναι καλύτερη. Πρώτα από όλα, είναι πιο σύντομη και πιο εύκολη στην πληκτρολόγηση. Επιπλέον, υποστηρίζει επίσης αναφορές περιοχών εκτός από τις αναφορές κελιών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συνάρτηση CONCAT.

IFS
Έχετε κουραστεί να πληκτρολογείτε περίπλοκες, ένθετες συναρτήσεις IF; Η συνάρτηση IFS είναι η λύση. Με αυτή τη συνάρτηση, οι συνθήκες ελέγχονται με τη σειρά που καθορίζετε. Εάν είναι επιτυχείς, επιστρέφεται το αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε μια συνθήκη "επιστροφής όλων" εάν δεν ικανοποιείται καμία από τις συνθήκες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συνάρτηση IFS.

MAXIFS
Αυτή η συνάρτηση επιστρέφει τον μεγαλύτερο αριθμό σε μια περιοχή, ο οποίος πληροί ένα ή πολλά κριτήρια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συνάρτηση MAXIFS.

MINIFS
Αυτή η συνάρτηση είναι παρόμοια με τη συνάρτηση MAXIFS, αλλά επιστρέφει τον μεγαλύτερο αριθμό σε μια περιοχή, ο οποίος πληροί ένα ή πολλά κριτήρια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συνάρτηση MINIFS.

SWITCH
Αυτή η συνάρτηση αξιολογεί μια παράσταση σε σχέση με μια λίστα τιμών με τη σειρά και επιστρέφει το πρώτο αποτέλεσμα που συμφωνεί. Εάν δεν συμφωνεί κανένα αποτέλεσμα, επιστρέφεται η συνθήκη "else". Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συνάρτηση SWITCH.

TEXTJOIN
Αυτή η συνάρτηση συνδυάζει κείμενο από πολλές περιοχές και κάθε στοιχείο διαχωρίζεται με έναν οριοθέτη που καθορίζετε εσείς. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη συνάρτηση TEXTJOIN.


Νέα γραφήματα στο Excel

Γραφήματα χάρτη
Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γράφημα χάρτη για να συγκρίνετε τιμές και να εμφανίσετε κατηγορίες σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές. Χρησιμοποιήστε το όταν έχετε γεωγραφικές περιοχές στα δεδομένα σας, όπως χώρες/περιοχές, νομούς, επαρχίες ή ταχυδρομικούς κώδικες. Παρακολουθήστε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τα γραφήματα χάρτη εδώ.

Γραφήματα ομαδοποίησης
Τα γραφήματα ομαδοποίησης εμφανίζουν τιμές σε πολλά στάδια σε μια διεργασία. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γράφημα ομαδοποίησης για να εμφανίσετε τον αριθμό των προοπτικών πωλήσεων σε κάθε στάδιο σε μια διοχέτευση πωλήσεων. Συνήθως, οι τιμές μειώνονται σταδιακά και οι ράβδοι μοιάζουν με χωνί.

Δείτε όλες τις νέες λειτουργίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib