Post Page Advertisement [Top]



Μία μοναδική υπηρεσία για τα Ελληνικά δεδομένα: μετατρέψτε τα έγγραφα του οργανισμού σας σε ψηφιακές εφαρμογές και μειώστε το κόστος και τη γραφειοκρατία, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και την αποδοτικότητα. 




Το MS Excel αποτελεί ιδανική εφαρμογή για την ψηφιοποίηση των εγγράφων και των φορμών που χρησιμοποιεί ένας οργανισμός για την εσωτερική επικοινωνία μεταξύ τμημάτων ή για τις συναλλαγές με πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές. 




Το myExcel.gr μπορεί να αναλάβει την παραγωγή ηλεκτρονικών εντύπων για κάθε χρήση, προσφέροντας τα παρακάτω πλεονεκτήματα: 



1. Μειώνετε τη χρήση του χαρτιού εντός του οργανισμού με συνέπεια την άμεση μείωση του λειτουργικού κόστους. 



2. Μειώνετε το χρόνο διεκπεραίωσης και τη γραφειοκρατία με συνέπεια την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας. 



3. Εξαλείφετε τα λάθη και ειδικά σε κρίσιμα και ευαίσθητα έντυπα. 



4. Μπορείτε να έχετε κεντρικό έλεγχο όλων των εγγράφων και των αιτημάτων  με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους αποθήκευσης και επεξεργασίας. 



Προσφέρουμε 3 επίπεδα ψηφιοποίησης, ανάλογα με τις ανάγκες σας: 



1. Απλή μετατροπή σε ψηφιακό έντυπο: η φόρμα μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό αρχείο, το οποίο μπορεί να έχει ενσωματωμένους κανόνες συμπλήρωσης και ελέγχου. Μόλις συμπληρωθεί, το έντυπο μπορεί να αποθηκευθεί και να εκτυπωθεί ή να σταλεί από τον χρήστη μέσω email. 



2. Δημιουργία εφαρμογής ψηφιακού εντύπου: παράγεται μία εφαρμογή η οποία καθοδηγεί το χρήστη βήμα-βήμα έτσι ώστε να συμπληρωθεί σωστά. Η εφαρμογή περιέχει διαδικασίες ελέγχου και αυτόματης διόρθωσης της συμπλήρωσης. Μετά τη συμπλήρωση, το έντυπο μπορεί να αποθηκευθεί και να εκτυπωθεί. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα αυτόματης αποστολής της συμπληρωμένης φόρμας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 



3. Αυτόματη καταχώριση της φόρμας σε βάση δεδομένων: παράγεται μία εφαρμογή με τα χαρακτηριστικά του επιπέδου 2 παραπάνω, με την επιπρόσθετη δυνατότητα την αποστολή και αποθήκευση των πεδίων της φόρμας σε βάση δεδομένων που βρίσκεται είτε μέσα στον οργανισμό, είτε στο διαδίκτυο. Παρέχεται επίσης κεντρικό σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης των καταχωρίσεων έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε, να προωθείτε, να εγκρίνετε κτλ. ένα έντυπο, αυτοματοποιώντας πλήρως τη διαδικασία της ανταλλαγής εντύπων. 


Βίντεο:






Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib