Post Page Advertisement [Top]



Συμπληρώστε το μηνιαίο πρόγραμμα των εργαζομένων σας μέσα σε λίγα λεπτά

Περιγραφή της εφαρμογής:

1. ΩΡΑΡΙΑ

Σε αυτό τον πίνακα συμπληρώνετε την ώρα έναρξης και λήξης του κάθε ωραρίου. Μπορείτε να εισάγετε απεριόριστα ωράρια. Το σύνολο ωρών και ο κωδικός κάθε ωραρίου υπολογίζονται αυτόματα από την εφαρμογή.


2. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Εδώ συμπληρώνετε τους εργαζόμενους καθώς και τις απαιτούμενες ώρες ανά μήνα. Μπορείτε να εισάγετε απεριόριστους εργαζόμενους. Αν ορίσετε χρώματα για κάθε έναν, αυτά θα απεικονίζονται στο ημερολόγιο. 


3. ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Σε αυτό το φύλλο συμπληρώνετε το ημερολόγιο των ωραρίων του προσωπικού σας. Κάθε κελί του ημερολογίου περιέχει αναδυόμενη λίστα από την οποία επιλέγετε το ωράριο και τον εργαζόμενο, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:


Με κάθε επιλογή που κάνετε, ενημερώνεται αυτόματα ο πίνακας στα δεξιά του ημερολογίου που σας πληροφορεί για το υπόλοιπο ωρών για κάθε εργαζόμενο.

Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 130 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.




Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib