Post Page Advertisement [Top]





Δημιουργήστε εύκολα μαζικές χρεώσεις και διαχειριστείτε τις πληρωμές και τα ανοιχτά υπόλοιπα των πελατών του λογιστικού σας γραφείου.

Περιγραφή της εφαρμογής:

1. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ

Στα αριστερά της σελίδας υπάρχει η λίστα των ταμείων σας, σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε εικόνα για το κάθε ένα. Η λίστα είναι δυναμική και εσείς ορίζετε τα ταμεία που θέλετε, από το φύλλο ΤΑΜΕΙΑ. Όποτε θέλετε να ενημερώσετε τη λίστα ή τα ποσά των ταμείων σας, κάνετε κλικ στο μπλε κουμπάκι ανανέωσης.

Στα δεξιά βρίσκονται οι συντομεύσεις της εφαρμογής και ακριβώς από κάτω η φόρμα μεταφοράς χρημάτων από ταμείο σε ταμείο, σε περίπτωση που έχετε πολλαπλά.


2. ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΕΛΑΤΕΣ


Εδώ είναι η λίστα των πελατών σας. Για να προσθέσετε νέο πελάτη κάνετε κλικ στο κουμπί με το συν πάνω αριστερά. Για κάθε πελάτη εισάγετε μια επωνυμία, τα στοιχεία επικοινωνίας, επιλέγετε την κατηγορία από λίστα (Ιδιώτες, Εταιρίες, Διάφοροι), εισάγετε τη συνδρομή και επιλέγετε τη συχνότητά της (μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία, εννιαμηνιαία και ετήσια). Οι υπόλοιπες στηλες υπολογίζονται αυτόματα από την εφαρμογή και δείχνουν τις  διαχρονικές χρεώσεις, πληρωμές και υπόλοιπα ανά πελάτη και τα γενικά σύνολα. 


ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ - ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ

Στο τέλος του πίνακα υπάρχουν 3 κουμπιά ανά πελάτη, με διπλό κλικ στα οποία εισάγετε μεμονωμένες εγγραφές χρέωσης ή είσπραξης για τον εκάστοτε επιλεγμένο πελάτη ή βλέπετε το ιστορικο κινήσεών του.
Η φόρμα εισαγωγής μεμονωμένης χρέωσης


Η φόρμα εισαγωγής μεμονωμένης είσπραξης

Το ιστορικό κινήσεων πελάτη




ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ


Από αυτή την καρτέλα μπορείτε να εισάγετε και μαζικές χρεώσεις για τους πελάτες σας. Κάνετε κλικ στο κουμπί Αυτόματων Χρεώσεων και στη φόρμα που ανοίγει επιλέγετε για ποιους πελάτες θέλετε να εισάγετε μαζικές χρεώσεις με βάση τη συχνότητα της συνδρομής τους. Στη συνέχεια επιλέγετε την ημερομηνία που θα έχουν όλες οι κινήσεις και προαιρετικά μία αιτιολογία. Πατώντας στο ΟΚ, η εφαρμογή θα δημιουργήσει αυτόματα χρεώσεις για όλους τους επιλεγμένους πελάτες. 


3. ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Εδώ αποθηκεύονται όλες οι κινήσεις που εισάγετε στην εφαρμογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα της εφαρμογής για να δημιουργήσετε σύντομες αναφορές, όπως για παράδειγμα "όλες οι κινήσεις του τελευταίου τριμήνου", "όλες οι χρεώσεις του πελάτη Χ το τελευταίο έτος", κτλ. Με κάθε επιλογή φίλτρου τα σύνολα στο πάνω μέρος του πίνακα ενημερώνονται, ενώ μπορείτε να αφαιρέσετε αυτόματα όλα τα φίλτρα με το αντίστοιχο κουμπί πάνω δεξιά. 

Αν είστε εξοικειωμένοι με το Excel και τους συγκεντρωτικούς πίνακες, μπορείτε να φτιάξετε νέα φύλλα στο αρχείο και να δημιουργήσετε δυναμικές αναφορές χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων για άντληση στοιχείων όπως αντίστοιχα θα βρείτε στην καρτέλα ΑΝΑΦΟΡΑ:



Η εφαρμογή είναι ετοιμοπαράδοτη και παρέχεται στην τιμή των 180 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε άμεσα μέσω του Paypal και να την παραλάβετε στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.


Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να παραγγείλετε την εφαρμογή μέσω κατάθεσης στην τράπεζα Alpha. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Η διαδικασία είναι ως εξής: μετά την κατάθεσή σας μάς στέλνετε μέσω email το καταθετήριο και το ΑΦΜ σας και παραλαμβάνετε την εφαρμογή και το τιμολόγιό σας εντός λίγης ώρας.

Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Στείλτε μας απλά ένα μήνυμα στο apps@customexcelapps.com και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις προδιαγραφές σας και να σας κάνουμε την οικονομική προσφορά μας.


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib