Post Page Advertisement [Top]





Στο συνέδριο Ignite, η Microsoft ανακοίνωσε σκοπεύει να ενσωματώσει μια ενημέρωση στο Excel που φέρνει ένα νέο JavaScript API στη δημοφιλή εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων. Με αυτό το νέο API, οι προγραμματιστές θα μπορούν να δημιουργούν προσαρμοσμένους τύπους δεδομένων και συναρτήσεις βάσει αυτών.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, το Excel άρχισε να προσθέτει έναν αριθμό νέων τύπων δεδομένων, επιτρέποντας στους χρήστες να αντλούν τιμές μετοχών και γεωγραφικά δεδομένα από το cloud στην αρχή, ακολουθούμενη από την προσθήκη των Power BI και Power Query — που επιτρέπουν στους χρήστες να εργαστούν με τα δικά τους δεδομένα. 

Τώρα, οι προγραμματιστές μπορούν να το κάνουν ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας προσαρμοσμένους τύπους δεδομένων.

«Οι πελάτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους πρόσθετα και να επεκτείνουν τα προηγούμενα για να αξιοποιήσουν τύπους δεδομένων, με αποτέλεσμα μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία επόμενης γενιάς στο Excel», εξηγεί η Microsoft στο δελτίο τύπου της. «Μπορούν να μοιράζονται αυτούς τους τύπους δεδομένων σε ολόκληρο τον οργανισμό και να δημιουργούν πρόσθετα ή λύσεις που συνδέουν τύπους δεδομένων με τη δική τους υπηρεσία. Το API δίνει δύναμη στους χρήστες και τους προγραμματιστές, επιτρέποντάς τους να οργανώνουν καλύτερα, να έχουν πρόσβαση και να εργάζονται με τα δεδομένα τους.”

Η Microsoft συνεργάστηκε ήδη με την Bloomberg για να βοηθήσει την εταιρεία να δοκιμάσει αυτούς τους προσαρμοσμένους τύπους δεδομένων.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib