Post Page Advertisement [Top]





Μια δυναμική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να χειρίζεστε τις συνδρομές και να ενημερώνετε αυτόματα τους πελάτες σας για τη λήξη τους.

Πρόκειται για μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή στο Excel η οποία αποτελείται από το κεντρικό φύλλο διαχείρισης των συνδρομών των πελατών σας και το ιστορικό αρχείο ενημερώσεων. 


Φύλλο Διαχείρισης:



Στην κεντρική καρτέλα της εφαρμογής εισάγετε όλες τις συνδρομές σας. Ορίζετε την ημερομηνία έναρξης, αν η συνδρομή είναι ενεργή (live) ή όχι, δηλώνετε το όνομα και τον τύπο (μηναία, ετήσια) της συνδρομής καθώς και το ποσό της. Στη συνέχεια εισάγετε τα στοιχεία του εκάστοτε πελάτη και την ημερομηνία λήξης. Όταν μια μηνιαία συνδρομή εξοφληθεί, κάνετε διπλό κλικ στην ημερομηνία λήξης της και αυτόματα ανανεώνεται για ένα μήνα. Αντίστοιχα, μπορείτε να ανανεώνετε και τις ετήσιες συνδρομές, κάνοντας απλά διπλό κλικ στην ημερομηνία λήξης τους.

Όταν μία συνδρομή πλησιάζει στη λήξη της, το πεδίο της ημερομηνίας λήξης αλλάζει χρώμα ώστε να ενημερώνεστε με μια ματιά. Αλλάζει χρώμα ως εξής:

Κίτρινο: 15 ημέρες πριν τη λήξη
Πορτοκαλί: 3 ημέρες πριν τη λήξη
Κόκκινο: μετά τη λήξη

Τα παραπάνω όρια μπορούν να παραμετροποιηθούν με βάση τις δικές σας προδιαγραφές.

Κάθε φορά που ανοίγει η εφαρμογή, στέλνει αυτόματα ένα ενημερωτικό email σε όλους τους πελάτες των οποίων η συνδρομή λήγει εντός των παραπάνω ορίων. Τα μηνύματα μπορούν επίσης να τυποποιηθούν με βάση τις δικές σας επιθυμίες. 

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να στείλετε μηνύματα on demand στους πελάτες της επιλογής σας κάνοντας διπλό κλικ στο κουμπί MAIL στα δεξιά κάθε συνδρομής

Σημείωση: Για τη δυνατότητα αποστολής των email, είναι απαραίτητο να έχετε το Microsoft Outlook στον υπολογιστή σας με τουλάχιστον έναν ενεργό λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. 

Η εφαρμογή παρέχει μια σειρά από επιπρόσθετες ευκολίες, όπως να βλέπετε ποιες συνδρομές λήγουν σε οποιονδήποτε μήνα του τρέχοντος έτους, χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα κουμπιά, ή να κάνετε αναζητήσεις στα δεδομένα των συνδρομών σας. 

Τέλος, για κάθε μήνυμα που στέλνει η εφαρμογή, γίνεται μία καταγραφή στο αρχείο αποστολών ώστε να γνωρίζετε ποιοι πελάτες έχουν ήδη ενημερωθεί. Η εφαρμογή δεν θα στείλει δεύτερο, επαναλαμβανόμενο, αυτόματο μήνυμα σε πελάτη για την ίδια συνδρομή. 


Το κόστος της εφαρμογής είναι 140 ευρώ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal ή με κατάθεση στην Alpha Τράπεζα. Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib