Post Page Advertisement [Top]



Μάθετε για τη νέα έκδοση της πρακτικής εφαρμογής για τη συνολική διαχείριση των εσόδων και των εξόδων της επιχείρησής σας

Η εμπλουτισμένη έκδοση της εφαρμογής εσόδων - εξόδων παρέχει μερικές επιπρόσθετες, πολύ χρήσιμες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα:

1. Πελατολόγιο, με τα βασικά στοιχεία των πελατών σας αλλά και τα συγκεντρωτικά οικονομικά στοιχεία τους, για παράδειγμα, το σύνολο των τιμολογίων που εκδόσατε για κάθε πελάτη σας, το σύνολο των πληρωμών που σας έχει κάνει και το τυχόν ανοιχτό υπόλοιπό του.

2. Αντίστοιχα, υπάρχει παρόμοια νέα καρτέλα για τους προμηθευτές σας με τα βασικά και τα συγκεντρωτικά οικονομικά στοιχεία τους ώστε να γνωρίζετε με μια ματιά τα τυχόν ανοιχτά υπόλοιπα που έχετε ανά προμηθευτή.

3. Ιστορικό κινήσεων πελάτη - Ιστορικό κινήσεων προμηθευτή: δύο νέες αναφορές που παρουσιάζουν τις αναλυτικές κινήσεις ανά πελάτη ή προμηθευτή, σε χρονικό διάστημα της επιλογής σας. Παρουσιάζονται επίσης: οι αξίες εκ μεταφοράς και το προοδευτικό υπόλοιπο.

4. Μεταφορά ποσών από ταμείο σε ταμείο: μεταφέρετε με μία κίνηση, ποσά από ένα ταμείο σε άλλο.


Νέα έκδοση Νοέμβριος 2021:
-> Η εφαρμογή παρουσιάζει τα γενικά σύνολα των χρεώσεων, πληρωμών και υπολοίπων στους πίνακες πελατών και προμηθευτών έτσι ώστε να ξέρετε με μια ματιά τι χρωστάτε και τι σας χρωστάνε συνολικά. 

-> Στο φύλλο της αναφοράς, παρέχεται πλέον η δυνατότητα να κάνετε διπλό κλικ στο όνομα μιας κατηγορίας εσόδων ή εξόδων και να βλέπετε την ανάλυση των ποσών στις υποκατηγορίες της.


Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη βασική και την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής κάνοντας κλικ εδώ!





Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib