Post Page Advertisement [Top]





Τρεις πολύ σημαντικοί δείκτες για οποιαδήποτε επιχείρηση. Τώρα μπορείτε να τους παρακολουθείτε εύκολα, είτε καθημερινά, είτε διαχρονικά με τη δυναμική αναφορά Excel που ετοιμάσαμε.

Περιγραφή και χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

1. Φόρμα καταχώρισης των δεδομένων

Η καθημερινή καταχώριση των δεδομένων γίνεται πολύ εύκολα: συμπληρώνεται αυτόματα η σημερινή ημερομηνία (την οποία αν θέλετε μπορείτε να την αλλάξετε κάνοντας διπλό κλικ επάνω στο πεδίο ημερομηνίας), έπειτα συμπληρώνετε τον τζίρο και το κόστος της ημέρας (το κέρδος υπολογίζεται αυτόματα) και τέλος εισάγετε τον συνολικό αριθμό πελατών της ημέρας.

Κάνοντας κλικ στην Καταχώριση, η εγγραφή αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων.


2. Βάση δεδομένων

Σε αυτή την καρτέλα αποθηκεύονται όλες οι εγγραφές που κάνετε με τη φόρμα καταχώρισης. Αν έχετε μια απλή εξοικείωση με τα φίλτρα του Excel, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και να δείτε τις κινήσεις και τα ποσά του επιλεγμένου διαστήματος.


3. Στατιστική αναφορά

Πρόκειται για την πιο ουσιαστική καρτέλα της εφαρμογής μιας και παρέχει όλες τις πληροφορίες με γραφικό και χρήσιμο τρόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το timeline στην κορυφή για να επιλέξετε οποιοδήποτε χρονικά διάστημα. Τα στατιστικά στοιχεία και το γράφημα ανανεώνονται αυτόματα κάθε φορά που επιλέγετε μια χρονική περίοδο. Το γράφημα μπορεί να έχει είτε μηνιαία απεικόνιση (όπως στην κεντρική εικόνα στην κορυφή του άρθρου), ή ημερήσια (όπως στην παραπάνω εικόνα).

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τη λειτουργία της εφαρμογής: 


Το κόστος της αναφοράς είναι 9,90 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια ή άλλα κόστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal, ή στέλνοντας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας.



Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω, ανάλογα με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές σας

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib