Post Page Advertisement [Top]


Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Excel για τη διαχείριση των προσωπικών τους οικονομικών και διαπιστώνουν σύντομα πως η μεταφορά των κινήσεων από διάφορες πηγές (πχ τράπεζες, πιστωτικές) είναι μια επίπονη διαδικασία. Το Money του Excel από την Microsoft ήρθε για να δώσει τη λύση!

Πρόκειται για ένα Πρόσθετο (Add-in) του Excel το οποίο ανακοίνωσε και παρουσίασε η Microsoft αυτές τις ημέρες. Προς το παρόν απευθύνεται μόνο στους συνδρομητές του Microsoft 365 (πακέτα Personal και Family) στις Η.Π.Α. αλλά η εταιρία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να το διαθέσει παγκόσμια.

Ο χρήστης του Money in Excel έχει τη δυνατότητα να συνδέσει όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, τις πιστωτικές / χρεωστικές του κάρτες, τα δάνεια και τις μετοχές του, σε ένα φύλλο εργασίας του Excel ώστε όλες οι κινήσεις να έρχονται αυτόματα και ο ίδιος απλά να βλέπει τα συγκεντρωτικά και στατιστικά στοιχεία που επιθυμεί.

Η σύνδεση με τις παραπάνω πηγές δεδομένων γίνεται με το Plaid, ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή, το οποίο μέχρι στιγμής υποστηρίζει τη σύνδεση με τα σημαντικότερα τραπεζικά ιδρύματα της Αμερικής.

Το Money in Excel μπορεί να "τρέξει" σε συστήματα με Windows 10 ή με Mac OS X ενώ η Microsoft προτείνει επίσης τη χρήση του browser Microsfot Edge ή Google Chrome για καλύτερη συμβατότητα και εμπειρία του χρήστη.

Μέχρι πάντως να γίνει διαθέσιμο και στην Ελλάδα, μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή διαχείρισης προσωπικού / οικογενειακού προϋπολογισμού που έχουμε αναπτύξει!



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib