Post Page Advertisement [Top]



Θέλετε να παρακολουθείτε τα προσωπικά σας έσοδα και έξοδα; Κατεβάστε εντελώς δωρεάν την εφαρμογή Excel που θα σας βοηθήσει να έχετε πλήρη εικόνα του προσωπικού σας προϋπολογισμού!

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση της: Στην αρχή κάθε μήνα  συμπληρώνετε τα διαθέσιμα χρήματά σας (υπόλοιπο χρημάτων από τον προηγούμενο μήνα) και στη συνέχεια συμπληρώνετε τα αναμενόμενα έσοδα και έξοδα. Καθώς ο μήνας περνά, συμπληρώνετε τα πραγματικά έσοδα και έξοδά σας και βλέπετε την απόκλιση από τα αναμενόμενα. Στο τέλος κάθε μήνα, έχετε πλήρη εικόνα των πραγματικών εσόδων και εξόδων σας καθώς και το πόσο "εύστοχες" ήταν οι προβλέψεις σας.

Η απλή αυτή εφαρμογή θα σας βοηθήσει να οργανώνετε καλύτερα τον προσωπικό σας προϋπολογισμό αλλά και να κάνετε οικονομία καθώς θα βλέπετε μήνα με το μήνα το πού ξοδεύετε τα χρήματά σας.

Μόλις ολοκληρώνεται κάποιος μήνας, μπορείτε είτε να κάνετε αντίγραφο της εφαρμογής σε ένα συγκεκριμένο φάκελο, είτε να αντιγράφετε το τρέχον φύλλο σε ένα νέο ώστε να κρατάτε αντίγραφα των προηγούμενων μηνών και να ξεκινάτε τις προβλέψεις σας για τον επόμενο μήνα. Μπορείτε επίσης να εκτυπώνετε κάθε μήνα καθώς η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη να εκτυπώνεται άψογα σε μία σελίδα Α4.

Πρόκειται για μια εύχρηστη και πρακτική εφαρμογή που χρησιμοποιεί μόνο συναρτήσεις και όχι μακροεντολές. Μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο και φυσικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα email, είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας, αν επιθυμείτε να την παραμετροποιήσουμε περαιτέρω με βάση τις δικές σας προδιαγραφές.


Αν η λήψη δεν ξεκινά, δοκιμάστε να κάνετε δεξί κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο και μετά "αποθήκευση συνδέσμου" ή στείλτε μας ένα email στο apps@customexcelapps.com για να σας στείλουμε την εφαρμογή στο email σας.


Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib