Post Page Advertisement [Top]



Συχνά χρειαζόμαστε να αλλάζουμε θέση στις γραμμές και τις στήλες ενός πίνακα στο Excel. Τώρα μπορείτε να το πετύχετε με το πάτημα ενός κουμπιού!

Ετοιμάσαμε ένα ισχυρό εργαλείο που διαβάζει τις γραμμές και τις στήλες ενός πίνακα δεδομένων στο Excel και τους αλλάζει θέση, βάζοντας τις στήλες στη θέση των γραμμών και αντίστροφα.

Μερικές φορές εργαζόμαστε σε πίνακες που με τον καιρό αποκτούν πολλές στήλες με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η διαχείρισή τους.

Άλλες φορές, τρίτα προγράμματα εξάγουν σε μορφή Excel πίνακες που θα ήταν πιο βολικοί αν είχαν τις γραμμές στη θέση από τις στήλες και αντίστροφα.

Για αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας που κάνει τη διαδικασία αντιμετάθεσης πινάκων πολύ εύκολη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και κατεβάστε το demo για να δοκιμάσετε την εφαρμογή μας:

Video




Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τη δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής.

Μπορείτε να παραγγείλετε την εφαρμογή με την ασφάλεια του Paypal κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας. Το κόστος είναι 9,90 ευρώ, χωρίς άλλα κόστη, ετήσια ή ανά άδεια / χρήστη.



Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορούμε να την παραμετροποιήσουμε περαιτέρω, σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Σε αυτή την περίπτωση, στείλτε μας μήνυμα!



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib