Post Page Advertisement [Top]

Πολλές φορές λέμε ότι "οι απλές λύσεις είναι συχνά και οι καλύτερες". Το Excel απλοποιεί στο έπακρο τη διαδικασία ανάθεσης των εργαζομένων σας σε τμήματα ή εργασίες και τη δημιουργία προγράμματος εργασιών!

Παρακάτω βλέπετε την κεντρική οθόνη της εφαρμογής η οποία περιέχει μια δυναμική φόρμα του Excel. Στο παράδειγμά μας έχουμε στον μπλε πίνακα αριστερά τα τμήματα μιας επιχείρησης και στον πορτοκαλί πίνακα στα δεξιά τους υπαλλήλους (αντί για τμήματα θα μπορούσαμε να έχουμε εργασίες, projects ή ακόμη και βάρδιες). 


Αφού αρχικά επιλέξουμε την ημερομηνία και την ώρα, κάνουμε πρώτα κλικ στο επιθυμητό τμήμα και στη συνέχεια στον εργαζόμενο. Τα πεδία "Επιλεγμένο τμήμα" και "Επιλεγμένος υπάλληλος" συμπληρώνονται αυτόματα με κάθε κλικ που κάνουμε στους αντίστοιχους πίνακες.



Μόλις κάνουμε τις απαραίτητες επιλογές, κάνουμε κλικ στο κουμπί Αποθήκευσης και αυτόματα η εγγραφή καταχωρίζεται στο Πρόγραμμα που βρίσκεται στο δεύτερο φύλλο της εφαρμογής. 

Κάθε φορά που κάνουμε μία καταχώριση, το πρόγραμμα ταξινομείται αυτόματα από την παλαιότερη έως τη νεότερη ημερομηνία και ώρα, οπότε δεν έχει σημασία η σειρά με την οποία καταχωρείτε τις εγγραφές. 

Μόλις εισάγετε όλες τις αναθέσεις, κάνετε κλικ στο κουμπί "Δείτε το πρόγραμμα" για να μεταβείτε στο αντίστοιχο φύλλο:




Την πρώτη φορά που θα εργαστείτε με την εφαρμογή, μπορείτε να εισάγετε την επωνυμία ή το λογότυπο της επιχείρησής σας στο πάνω μέρος, ώστε να φαίνονται κατά την εκτύπωση. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να επιστρέψετε στη φόρμα αναθέσεων πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί στα δεξιά. 

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να εκτυπώνεται σε σελίδα Α4, ενώ το Excel παρέχει επίσης τη δυνατότητα να το αποθηκεύετε σε μορφή PDF.



Μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα την εφαρμογή με την ασφάλεια του Paypal πατώντας στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας και να την παραλάβετε στο email σας. Το κόστος της είναι 19,90 ευρώ εφάπαξ, χωρίς άλλα κόστη, ετήσια ή ανά χρήση / άδεια. 




Επειδή πρόκειται για δυναμική εφαρμογή στο Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί περαιτέρω για να καλύψει τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Σε αυτή την περίπτωση, στείλτε μας απλά ένα μήνυμα από τη φόρμα επικοιωνίας της ιστοσελίδας.



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib