Post Page Advertisement [Top]



Χρειάζεστε μια πρακτική και οικονομική εφαρμογή για να δημιουργήσετε και να διαχειρίζεστε τη βάση δεδομένων των πελατών σας;

"Πως μπορώ να διαχειρίζομαι τις καρτέλες των πελατών μου στο Excel;"

Δημιουργήσαμε μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή για να καταχωρείτε, να επεξεργάζεστε και να αποθηκεύετε τους πελάτες σας σε μια βάση δεδομένων. Εκτός από την αποθήκευση των βασικών τους στοιχείων, μπορείτε επίσης να ορίζετε κατηγορίες πελατών, να κρατάτε σημειώσεις αλλά και να στέλνετε emails από την καρτέλα τους.

Η βασική οθόνη της εφαρμογής είναι η φόρμα καταχώρισης και επεξεργασίας των πελατών: 




Περιέχει αυτοματισμούς και συναρτήσεις ώστε η καταχώρηση / επεξεργασία ενός πελάτη να είναι υπόθεση δευτερολέπτων, ενώ ελέγχει αν ένας πελάτης είναι ήδη περασμένος στη βάση και σάς ειδοποιεί.






Στην παρούσα έκδοση της εφαρμογής μπορείτε να ορίσετε μέχρι 2 κατηγορίες ανά πελάτη, ενώ κάθε κατηγορία μπορεί να περιέχει όσες τιμές επιθυμείτε.


Οι πελάτες αποθηκεύονται σε μια εύχρηστη βάση δεδομένων μέσα στην εφαρμογή, στην οποία μπορείτε να αναζητήσετε και να απομονώσετε εγγραφές του πελατολογίου σας χρησιμοποιώντας τα δυναμικά φίλτρα κάθε στήλης.

Κάνοντας διπλό κλικ στον κωδικό κάποιου πελάτη, ανοίγει η καρτέλα του ώστε να κάνετε μεταβολές / διορθώσεις και να την αποθηκεύσετε ή να την εκτυπώσετε. Κάθε καρτέλα είναι σχεδιασμένη για να εκτυπώνεται άψογα σε φύλλο Α4. Μπορείτε επίσης να την αποθηκεύσετε σαν αρχείο PDF.



Η καρτέλα ενός πελάτη:


Κάνοντας κλικ στο κουμπάκι ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΦΜ, ελέγχετε την εγκυρότητα του ΑΦΜ ενός πελάτη μέσω εξωτερικής ιστοσελίδας ενώ κάνοντας κλικ στο κουμπάκι αποστολής email, ανοίγει η προκαθορισμένη εφαρμογή email του υπολογιστή σας.




Βίντεο της εφαρμογής:


Μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα την εφαρμογή με την ασφάλεια του PayPal, στην τιμή των 24.90 ευρώ, πατώντας στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας. Το κόστος είναι εφάπαξ και δεν υπάρχουν ετήσια ή κόστη ανά χρήστη / άδεια. 



Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί με βάση το δικό σας πελατολόγιο και τις δικές σας προδιαγραφές για τη διαχείρισή του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας για να μας στείλετε μια μικρή περιγραφή των απαιτήσεών σας και θα χαρούμε να σας στείλουμε την προσφορά μας.



Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib