Post Page Advertisement [Top]



Μια ιδανική εφαρμογή για επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας που θέλουν έναν εύκολο τρόπο για να υπολογίζουν τις ώρες εργασίας, τα ωρομίσθια/ημερομίσθια και τα φιλοδωρήματα του προσωπικού.

Η εφαρμογή καταγράφει τις ώρες εργασίας των εργαζομένων με την παρακάτω εύχρηστη φόρμα, η οποία συμπληρώνεται είτε από τον υπεύθυνο του καταστήματος, είτε από τους ίδιους τους υπαλλήλους (οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στα υπόλοιπα τμήματα της εφαρμογής).



Ο υπεύθυνος του καταστήματος ορίζει το ωρομίσθιο κάθε εργαζομένου και κάθε εβδομάδα "τρέχει" την αναφορά η οποία υπολογίζει τις συνολικές ώρες και ωρομίσθια του προσωπικού και επιμερίζει τα συνολικά φιλοδωρήματα με βάση κατηγορίες και ποσοστά που έχουν οριστεί εκ των προτέρων:


Η αναφορά αυτή είναι σχεδιασμένη για να εκτυπώνεται οριζόντια σε σελίδα Α4, ώστε να παραμένει στο αρχείο σας.

Η εφαρμογή κοστίζει 90 ευρώ εφάπαξ, χωρίς ετήσια κόστη ή κόστος ανά χρήστη / άδεια. Μπορείτε να την παραγγείλετε με την εγγυημένη ασφάλεια του PayPal πατώντας στο παρακάτω κουμπάκι και να την παραλάβετε στο email σας.

Κουμπί παραγγελίας: 


Επειδή πρόκειται για εφαρμογή Excel μπορούμε να την παραμετροποιήσουμε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Σε αυτή την περίπτωση στείλτε μας απλά ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. 





Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib