Post Page Advertisement [Top]



Σημαντική σημείωση: η παρούσα εφαρμογή αντικαταστάθηκε από τη νέα έκδοση! Αν έχετε ήδη την προηγούμενη έκδοση, μπορείτε να αναβαθμίσετε πληρώνοντας μόνο τη διαφορά!

Λάβαμε υπόψη όλες τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας και σας παρουσιάζουμε την νέα έκδοση της εφαρμογής για κρατήσεις δωματίων. Μια ιδανική και οικονομική εφαρμογή για να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις δωματίων του καταλύμματός σας. Απευθύνεται σε μικρά και μεσαία ξενοδοχεία αλλά και σε Airbnb hosts.

Στην νέα έκδοση θα βρείτε τις παρακάτω αναβαθμίσεις:

1. Επιλέξτε το χρώμα κάθε κράτησης δωματίου.

Έχετε πλέον τη δυνατότητα να επιλέγετε ή να αλλάζετε το χρώμα κάθε κράτησης που εμφανίζεται στο ημερολόγιο κρατήσεων. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο να ομαδοποιείτε τις κρατήσεις σας με βάση το κανάλι πώλησης, τα δωμάτια, τους πελάτες κτλ.

2. Οργανώστε την τιμολόγηση των δωματίων σε τιμοκαταλόγους. 

Για κάθε δωμάτιο, η εφαρμογή παρέχει μια βασική τιμή ανά διανυκτέρευση και 6 επιπλέον τιμοκαταλόγους. Μπορείτε δηλαδή να έχετε συνολικά 7 εναλλακτικές τιμές ανά δωμάτιο, ανάλογα με τη σεζόν ή με βάση όποιο άλλο κριτήριο επιθυμείτε.

3. Περισσότερα στοιχεία για τους πελάτες σας.

Προσθέσαμε νέα πεδία πελατών στη φόρμα κρατήσεων, όπως για παράδειγμα: το τηλέφωνο κάθε πελάτη, τη διεύθυνσή τους και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

4. Προγραμματίστε τα παρεχόμενα γεύματα των πελατών σας.

Η φόρμα κράτησης δωματίου περιέχει έναν νέο πίνακα με τον οποίο καταχωρείτε την ανάλυση πελατών (ενήλικες, παιδιά ηλικίας έως 5 ετών και παιδιά από 6 έως 10 ετών, ανά κράτηση δωματίου) καθώς και τα γεύματά τους: BB (bed & breakfast), HB (half board) και FB (full board). Για κάθε επιλογή γεύματων εισάγετε την αντίστοιχη τιμή ανά πελάτη ανά ημέρα και αυτόματα υπολογίζεται το συνολικό κόστος των γευμάτων και φυσικά το συνολικό κόστος της συγκεκριμένης κράτησης δωματίου.

5. Ενσωματώσαμε τον φόρο διανυκτέρευσης.

Μπορείτε να εισάγετε τον φόρο διανυκτέρευσης (overnight tax) για κάθε δωμάτιο ξεχωριστά στον αντίστοιχο πίνακα δωματίων.

6. Καθημερινή ενημέρωση για αφίξεις, αναχωρήσεις και γεύματα με ένα κλικ.

Στον πίνακα report της εφαρμογής επιλέγετε μια ημερομηνία και μπορείτε να δείτε άμεση πληροφόρηση σχετικά με τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και την ανάλυση γευμάτων της συγκεκριμένης ημέρας. Η λειτουργία αυτή σας βοηθά ώστε να προετοιμάζεστε εκ των προτέρων και να προγραμματίζετε τις εργασίες σας.

7. Εκτύπωση μιας κράτησης δωματίου.

Μπορείτε πολύ εύκολα να εκτυπώνετε οποιαδήποτε κράτηση δωματίου. Κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί της φόρμας κρατήσεων, η εκτύπωση δημιουργείται αυτόματα και είναι σχεδιασμένη ώστε να χωρά άψογα σε μία σελίδα Α4.

8. Άλλες βελτιώσεις της εφαρμογής κρατήσεων.

Διορθώσαμε διάφορα μικρά bugs της εφαρμογής ώστε να είναι πιο εύχρηση και γρήγορη από την προηγούμενη έκδοση.


Εικόνες της νέας έκδοσης της εφαρμογής κρατήσεων σε Excel:

 Η νέα φόρμα κρατήσεων δωματίων της εφαρμογής


Το ημερολόγιο κρατήσεων της εφαρμογής



Ο πίνακας δωματίων



Η ημερήσια ανάλυση αφίξεων, αναχωρήσεων και γευμάτων



Η εκτύπωση μιας κράτησης



Πως θα αποκτήσετε την νέα έκδοση της εφαρμογής κρατήσεων.


Η εφαρμογή Excel Booking System παρέχεται σε προσφορά γνωριμίας 99 ευρώ εφάπαξ, χωρίς άλλα κόστη, ετήσια ή ανά χρήστη / άδεια χρήσης. Μετά την περίοδο της προσφοράς η εφαρμογή θα πωλείται προς 119 ευρώ εφάπαξ.

Δοκιμάστε την πλήρη έκδοση της εφαρμογής κατεβάζοντας το demo, με το οποίο μπορείτε να κάνετε μέχρι 20 κρατήσεις.
Σημείωση: αν δεν κατεβαίνει το αρχείο, δοκιμάστε να κάνετε δεξί κλικ πάνω στο link και επιλέξτε "αποθήκευση συνδέσμου".

Μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω του Paypal και να την παραλάβετε άμεσα στο email σας, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί παραγγελίας.









Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib