Post Page Advertisement [Top]



Μια εφαρμογή στο Excel με αυτοματισμούς και ευκολίες που θα σας βοηθήσουν να εκτυπώνετε και να αποθηκεύετε τις αποδείξεις είσπραξης και πληρωμής της επιχείρησής σας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ιδανική εφαρμογή για μικρές επιχειρήσεις

Είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και καταστήματα που θέλουν ένα εργαλείο για να εκδίδουν και να αρχειοθετούν τα παραστατικά προς τους πελάτες και τους προμηθευτές.

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα να έχετε καρτέλες πελατών και προμηθευτών και κάνοντας διπλό κλικ σε έναν πελάτη ή προμηθευτή, τα στοιχεία του εισάγονται αυτόματα στη δυναμική φόρμα καταχώρισης.



Όλα όσα χρειάζεστε από μια εφαρμογή εκτύπωσης αποδείξεων

Στη συνέχεια απλά συμπληρώνετε το ποσό είσπραξης ή πληρωμής και η αντίστοιχη απόδειξη συμπληρώνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, έχοντας αυτόματη αρίθμηση. Το ποσό γράφεται επίσης αυτόματα και ολογράφως στο παραστατικό. 

Η εκτύπωση κάθε απόδειξης είναι σχεδιασμένη ώστε να χωρά σε μισή σελίδα Α4 και ρυθμίζοντας τον εκτυπωτή σας κατάλληλα, μπορείτε να εκτυπώνετε δύο αποδείξεις σε μία σελίδα, μία για το αρχείο σας και μία για τον συναλλασσόμενο. 

Δείτε τη στατιστική εικόνα της επιχείρησής σας άμεσα!

Αποθηκεύοντας την απόδειξη δημιουργείτε αρχείο παραστατικών ώστε να μπορείτε να βλέπετε τη συνολική στατιστική εικόνα πληρωμών και  εισπράξεων για τις ημερομηνίες που επιλέγετε.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα να προβάλετε όλες τις συναλλαγές της επιλεγμένης περιόδου συνολικά ή ανά πελάτη ή προμηθευτή με το πάτημα ενός κουμπιού:



Πώς θα αποκτήσετε την εφαρμογή αποδείξεων είσπραξης και πληρωμής

Πρόκειται για μία πολύ πρακτική και εύχρηστη εφαρμογή στο Excel που θα σας λύσει τα χέρια! Ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων και καταστημάτων που θέλουν ένα οικονομικό εργαλείο για να κάνουν την καθημερινή διαχείριση και έκδοση των παρασταστικών τους.

Το κόστος της εφαρμογής είναι 69 ευρώ εφάπαξ, χωρίς άλλα κόστη ετήσια ή ανά χρήστη/άδεια. Μπορείτε να την παραγγείλετε με την ασφάλεια συναλλαγών του PayPal, κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί ή με ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.



Αν σας ενδιαφέρει να εκτυπώνετε μόνο αποδείξεις είσπραξης, δείτε την πιο απλή και εξειδικευμένη εφαρμογή μας κάνοντας κλικ εδώ!




Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib