Post Page Advertisement [Top]





Η κοστολόγηση ενός προϊόντος έγινε μια εύκολη υπόθεση με την εφαρμογή Excel που ετοιμάσαμε!


Video



Πώς θα κοστολογήσω προϊόντα με το Excel;

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε την εύκολη διαδικασία κοστολόγησης ενός προϊόντος με την εφαρμογή Excel που ετοιμάσαμε.

Αρχικά εισάγουμε στο πάνω μέρος το όνομα της επιχείρησης ή μπορούμε εναλλακτικά να εισάγουμε μια εικόνα με το λογότυπο. Για εισαγωγή λογοτύπου θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσετε το φύλλο (χωρίς κωδικό). 

Στη συνέχεια γράφουμε το όνομα του προϊόντος που θα κοστολογήσουμε στο αντίστοιχο πεδίο.

Έπειτα περνάμε όλα τα κόστη του προϊόντος, τον τίτλο και το ποσό κόστους για το κάθε ένα. Η εφαρμογή υποστηρίζει μέχρι 15 διαφορετικά κόστη.

Στη συνέχεια γράφουμε το επιθυμητό περιθώριο κέρδους και η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα την προτεινόμενη τιμή πώλησης. Μπορείτε επίσης να γράψετε πρώτα την τιμή και η εφαρμογή θα υπολογίσει αυτόματα το περιθώριο κέρδους.

Τέλος, με το πινακάκι δεξιά μπορούμε να δούμε σενάρια πωλήσεων, είτε γράφοντας απευθείας τα τεμάχια που υπολογίζουμε να πουλήσουμε, είτε κάνοντας κλικ στο κουμπάκι spinner στα δεξιά. Δίπλα από το spinner μπορείτε να ορίσετε πόσο θα αυξομειώνονται τα τεμάχια πώλησης με κάθε κλικ.


Δημιουργείστε αρχείο κοστολογήσεων ώστε να μπορείτε να ανακοστολογείτε όποτε επιθυμείτε.

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης των κοστολογήσεων που κάνετε ώστε να μπορείτε μελλοντικά να επεξεργαστείτε εκ νέου κάθε κοστολογημένο προϊόν και να αποθηκεύσετε και πάλι. 

Στο δεύτερο φύλλο της εφαρμογής "ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ" θα βρείτε όλες τις αποθηκευμένες κοστολογήσεις σας. Κάνοντας διπλό κλικ στο όνομα κάθε προϊόντος, ανοίγει η κοστολόγησή του στην αντίστοιχη φόρμα για να την επεξεργαστείτε και να την ξανα-αποθηκεύσετε.


Εφαρμογή κοστολόγησης προϊόντος σε MS Excel - το εργαλείο κοστολόγησης που θα σας λύσει τα χέρια!

Πρόκειται για μια πρακτική και ταχύτατη εφαρμογή που πραγματικά κάνει την κοστολόγηση προϊόντων, παιχνιδάκι! Απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και καταστήματα που θέλουν ένα πρόγραμμα κοστολόγησης για να μπορούν με εύκολο τρόπο να ελέγχουν και να ορίζουν τις τιμές πώλησης των προϊόντων τους.

Επειδή βασίζεται στο Excel, μπορεί να παραμετροποιηθεί και να εμπλουτιστεί με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Η έτοιμη έκδοση που βλέπετε στο βίντεο στοιχίζει 30 ευρώ εφάπαξ, δεν έχει κάποιο ετήσιο κόστος, ούτε κόστος ανά χρήστη. Μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω του PayPal κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί ή στέλνοντας ένα μήνυμα από τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.







Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib