Post Page Advertisement [Top]



Ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το Excel είναι εξαιρετική εφαρμογή για να διαχειρίζεστε τα φύλλα μισθοδοσίας ή ωρομισθίων καθώς και τις πληρωμές των εργαζομένων σας.

Πρόγραμμα μισθοδοσίας Excel

Η ευχρηστία του και το ότι λίγο ή πολύ είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τη βασική χρήση του, το καθιστά ιδανική εφαρμογή για να παρακολουθείτε ό,τι έχει να κάνει με τη μισθοδοσία της επιχείρησής σας: από την καταχώρηση των ωρών/ημερών εργασίας, τις άδειες του προσωπικού, τις πληρωμές και τα υπόλοιπα, μέχρι την εκτύπωση του μηνιαίου εκκαθαριστικού μισθοδοσίας.

Πως λειτουργεί συνήθως μια εφαρμογή μισθοδοσίας σε Excel

Αποτελείται από 4 δομικά στοιχεία: τους σταθερούς πίνακες, τις φόρμες καταχωρίσεων / επεξεργασίας των δεδομένων, τις στατιστικές αναφορές και τις εκτυπώσεις.

Αρχικά δημιουργείται το σταθερό φύλλο που θα περιέχει τα δεδομένα του προσωπικού σας. Εδώ θα καταχωρείτε τα βασικά στοιχεία τους ώστε να μπορείτε να τους επιλέξετε όταν θα καταχωρείτε στη συνέχεια ώρες/ημέρες εργασίας, άδειας καθώς και τις πληρωμές τους. Η επεξεργασία του πίνακα προσωπικού μπορεί να γίνεται είτε μέσω μιας δυναμικής φόρμας, είτε αλλάζοντας απευθείας τα δεδομένα του πίνακα.

Ειδικά για εφαρμογή ωρομισθίων, μπορείτε να έχετε ακόμη έναν σταθερό πίνακα με τα έργα στα οποία συμμετέχει ο κάθε εργαζόμενος, ώστε να μπορείτε μετά να παρακολουθείτε τις ώρες και τις πληρωμές ανά εργαζόμενο και ανά έργο.

Το επόμενο βήμα είναι να φτιαχτεί μια σειρά από δυναμικές φόρμες με τις οποίες θα μπορείτε να κάνετε νέες εγγραφές αλλά και επεξεργασία των υπαρχόντων καταχωρίσεων. 

Μερικά παραδείγματα:
  • Φόρμα Προσωπικού, με την οποία καταχωρείτε και επεξεργάζεστε τα στοιχεία των εργαζομένων σας.
  • Φόρμα Ωρών ή Ημερών Εργασίας, με την οποία κάνετε τις αντίστοιχες καταχωρίσεις
  • Φόρμα Αδειών, η οποία χειρίζεται τις άδειες των εργαζομένων
  • Φόρμα πληρωμών, από την οποία καταχωρείτε τις εξοφλήσεις ή τις έναντι πληρωμές που κάνετε στο προσωπικό σας.


Οι καταχωρίσεις που γίνονται με τις δυναμικές φόρμες γεμίζουν τη βάση δεδομένων της εφαρμογής μισθοδοσίας και ταυτόχρονα κάνουν ορισμένους αυτόματους υπολογισμούς ώστε να αντλούν στοιχεία οι στατιστικές αναφορές που θα δούμε αμέσως παρακάτω.



Το πιο σημαντικό στοιχείο μιας εφαρμογής μισθοδοσίας: η στατιστική πληροφόρηση

Είναι σημαντικό μια εφαρμογή που διαχειρίζεται τη μισθοδοσία μιας επιχείρησης να παρέχει έγκυρη πληροφόρηση στη διοίκηση, με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Στις εφαρμογές που βασίζονται στο Excel, με το πάτημα ενός κουμπιού ο χρήστης μπορεί να δει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μια σειρά από στατιστικές αναφορές σχετικά με τη μισθοδοσία των εργαζομένων. Για παράδειγμα, μπορεί να δει ανά εργαζόμενο: το φύλλο μισθοδοσίας του, τις ημέρες ή ώρες εργασίας σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή/και σε ένα συγκεκριμένο έργο, το πρόγραμμα αδειών του, τις πληρωμές που τού έχουν γίνει, καθώς και τα υπόλοιπα πληρωμών που ενδέχεται να έχει.

Οι παραπάνω στατιστικές αναφορές είναι φυσικά διαθέσιμες και σε συγκεντρωτική μορφή με την οποία η διοίκηση μπορεί να δει τα συνολικά στατιστικά για όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρηση.

Τέλος, με βάση τα δεδομένα των στατιστικών αναφορών, δημιουργείται μια ομάδα από εκτυπώσεις, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Οι εκτυπώσεις αυτές αφορούν το μηνιαίο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας αλλά και μια σειρά από άλλες εκτυπώσεις και σημειώματα είτε για την ενημέρωση του προσωπικού και της διοίκησης, είτε για το αρχείο της επιχείρησης.

Πως θα βρω μια εφαρμογή μισθοδοσίας σε Excel για την επιχείρησή μου;

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη custom εφαρμογών μισθοδοσίας και θα χαρούμε να αναλάβουμε να κατασκευάσουμε μία και για εσάς. Επειδή κάθε επιχείρηση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και ανάγκες, σχεδιάζουμε και κτίζουμε κάθε εφαρμογή μισθοδοσίας ξεχωριστά. Έτσι, δεν χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα για λειτουργίες που δεν χρειάζεστε πραγματικά και θα έχετε μπροστά σας μια εφαρμογή που περιέχει μόνο ό,τι χρειάζεται η δική σας επιχείρηση. Αυτό φυσικά σημαίνει όχι μόνο οικονομία σε χρήματα, αλλά και σε χρόνο καθώς η καθημερινή διαχείριση της μισθοδοσίας θα γίνεται με λίγα κλικ!

Ο χρόνος παράδοσης μια εφαρμογής μισθοδοσίας σε Excel είναι συνήθως 1 έως 3 εβδομάδες και η ανάπτυξη ξεκινά αμέσως μετά την αρχική κουβέντα που θα κάνουμε για να διερευνήσουμε τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σχεδιάσουμε τις λειτουργίες του προγράμματος.

Θα έχετε τακτική ενημέρωση για να την πορεία της ανάπτυξης και συχνά θα λαμβάνετε την εφαρμογή μόλις ολοκληρωθεί ένα από τα δομικά στοιχεία της ώστε να τη δοκιμάσετε και να διαπιστώσετε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και σε όσα συμφωνήσαμε κατά το σχεδιασμό.

Μετά την παράδοση της ολοκληρωμένης εφαρμογής υποστηρίζουμε όποτε χρειαστεί τα έργα μας, τόσο στην εκμάθηση των λειτουργιών τους από το χρήστη, όσο και σε μελλοντικές επεκτάσεις ή αναβαθμίσεις όταν απαιτούνται.

Το κόστος κατασκευής είναι αρκετά μικρότερο από ένα έτοιμο πακέτο που έχει φτιαχθεί για να καλύπτει τις ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης και συνήθως περιέχει πολλές λειτουργίες που ενώ τις πληρώνετε, δεν θα τις χρειαστείτε ποτέ στην πράξη. Σημειώστε επίσης πως οι εφαρμογές μισθοδοσίας Excel δεν έχουν ετήσια κόστη και κόστος ανά χρήστη. 

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας και στείλτε μας ένα σύντομο μήνυμα καθώς και κάποιον τρόπο επικοινωνίας ώστε να συζητήσουμε για τη δική σας εφαρμογή διαχείρισης μισθοδοσίας.






Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib