Post Page Advertisement [Top]



Το Excel είναι η απόλυτη εφαρμογή για να δημιουργήσετε εργαλεία κοστολόγησης που θα σας βοηθήσουν να χαράξετε στρατηγική και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Τι είναι το κόστος ενός προϊόντος:
Είναι η συνολική αξία των οικονομικών μέσων που χρησιμοποιούνται για να παραχθεί το προϊόν που θέλουμε να κοστολογήσουμε.

Σε μια σύγχρονη επιχείρηση όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να γίνει μια σωστή κοστολόγηση εισάγονται στο εμπορικό της πρόγραμμα από το λογιστήριό της. Το Excel μπορεί να συνδεθεί με το εμπορικό πρόγραμμα, να αντλήσει στοιχεία και να παράγει χρηστικές και όμορφες αναφορές κοστολόγησης και όχι μόνο. Μερικά παραδείγματα μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες:




Είναι πολύ σημαντικό για τη διοίκηση μιας επιχείρησης να έχει πλήρη και έγκυρη εικόνα κοστολόγησης ώστε να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε πρόοδο και ανάπτυξη.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σχεδιάσουμε τα εργαλεία κοστολόγησης και τις αναφορές τους για τη δική σας επιχείρηση.




Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib