Post Page Advertisement [Top]



Δείτε μερικά παραδείγματα για το πώς μπορεί το Excel της Microsoft να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα


Το πριν και το μετά μιας αναφοράς Excel

"Έχω ένα αρχείο Excel και θέλω να το διορθώσω / ανανεώσω / αναβαθμίσω".


Μπορούμε να βοηθήσουμε! Το γνωρίζουμε καλά γιατί το έχουμε ήδη κάνει πολλές φορές ως τώρα. Θα σας παραδώσουμε μια νέα έκδοση των αρχείων σας, χωρίς μηνύματα σφαλμάτων, που λειτουργούν γρήγορα και πρακτικά, με νέες λειτουργίες και αυτοματισμούς. 



Εφαρμογή Excel για κρατήσεις δωματίων

"Κάνω πολύ συχνές και επαναλαμβανόμενες εργασίες με το Excel κάθε μέρα. Πώς μπορώ να αυτοματοποιήσω αυτές τις εργασίες;"


Δεν υπάρχει αρχείο Excel που να μην μπορεί να βελτιωθεί και αναβαθμιστεί! Αφού μελετήσουμε τον τρόπο με τον οποίο έχετε φτιάξει τις υπάρχουσες διαδικασίες σας, θα σας κάνουμε προτάσεις που θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που εργάζεστε με το Excel. Νέες λειτουργίες, κουμπιά που αυτοματοποιούν εργασίες και κάνουν τη δουλειά σε δευτερόλεπτα, νέα γραφικά και σύγχρονο design... είναι μόνο μερικά πράγματα που πρέπει να περιμένετε.




Ειδική συνάρτηση που προβλέπει και συμπληρώνει τις τιμές που πληκτρολογεί ο χρήστης

"Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσω δικές μου συναρτήσεις (φόρμουλες) στο Excel;"


Ναι φυσικά! Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς κάθε είδους προσαρμοσμένες συναρτήσεις στο Excel που λειτουργούν ακριβώς όπως οι ενσωματωμένες, αλλά κάνουν εργασίες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για το σκοπό σας. Έχουμε δημιουργήσει αρκετούς εξειδικευμένες φόρμουλες μέχρι στιγμής, όπως την ColorSum που αθροίζει όλα τα κελιά με ένα καθορισμένο χρώμα φόντου, την IsLike και την InText που εξάγουν και επικυρώνουν πρότυπα κειμένου (πχ τηλέφωνα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις) μέσα σε μεγάλες  ποσότητες δεδομένων, την PwGen που δημιουργεί σειρές τυχαίων χαρακτήρων... και πολλές ακόμη.




Εφαρμογή μαζικής αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων (newsletter)

"Θέλω να δημιουργήσω μια εφαρμογή του Excel για την επιχείρησή μου. Μπορείτε να την αναπτύξετε;"


Με μεγάλη μας χαρά! Το σύνθημά μας είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα που το Excel δεν μπορεί να κάνει. Είναι αλήθεια ότι το Excel μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από απλά υπολογιστικά φύλλα. Το χαρτοφυλάκιο των εφαρμογών που έχουμε αναπτύξει ως τώρα, περιλαμβάνει: δυναμικά ημερολόγια, λογιστικά εργαλεία και δυναμικές αναφορές, συστήματα κρατήσεων και ραντεβού, λογισμικό διαχείρισης αποθήκης, προγραμματισμό ανθρώπινων πόρων, διαχείριση πωλήσεων, τιμολόγηση, κοστολόγηση... Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτή την ιστοσελίδα για να δείτε μερικά δείγματα και να ελέγξετε την ποιότητα η δουλειά μας.



Πώς δουλεύουμε

Το πρώτο βήμα είναι να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να προχωρήσουμε σε προτάσεις σχετικά με την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και τις λειτουργίες του έργου που επιθυμείτε να κατασκευάσουμε με το Excel. Αφού καταλήξουμε σε συμφωνία, παρουσιάζουμε την προσφορά μας, η οποία βασίζεται συνήθως σε μια ωριαία τιμή και την εκτιμώμενη παράδοση (έχουμε μέχρι τώρα 100% έγκαιρες παραδόσεις των έργων μας!). Μία από τις βασικές προδιαγραφές μας είναι η φιλικότητα προς το χρήστη και δίνουμε μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό και την πρακτικότητα στη χρήση. Μετά την παράδοση, φροντίζουμε να υποστηρίζουμε τις εφαρμογές μας και τους χρήστες τους όποτε χρειάζεται.


Αλλάξτε την εργασία σας με το Excel!

Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε τα αιτήματά σας. Απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας για να μας στείλετε ένα αρχικό μήνυμα, εξηγώντας σύντομα τις ανάγκες σας και προσθέτοντας έναν τρόπο επικοινωνίας. Υποστηρίζουμε τους ακόλουθους τρόπους επικοινωνίας: τηλέφωνο, Skype, WhatsApp, και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Bottom Ad [Post Page]

ΠΡΟΣΟΧΗ: αν παραγγείλετε μέσω PayPal, παραλαμβάνετε την εφαρμογή στο email σας ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ!

Σημείωση: όλες οι αναγραφόμενες τιμές των εφαρμογών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%



CustomExcelApps.gr - Thomas Biziouras
Υπηρεσίες Πληροφορικής και Διαδικτύου
Ρήγα Φερραίου 10 - Γρεβενά
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 159570218000
ΑΦΜ: 122067270 - ΔΟΥ: ΓΡΕΒΕΝΩΝ



| Designed by Colorlib